USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські та рівненські школярі стали бізнесменами

26 Лютого 2018 14:40
Офіційне вручення сертифікатів учасникам Школи бізнесу Луцького НТУ-2018 з Волині та Рівненщини відбулося 26 лютого в стінах Волинської обласної ради.

Так, протягом 3 днів учні 10-11 класів Волинської та Рівненської областей відчули себе студентами університету, освоїли основи маркетингу, тайм-менеджменту, побувати в ролі європейських експертів, навчилися управляти власними фінансами та спробували себе у ролі підприємця.

Як розповів ректор ЛНТУ Петро Савчук, проект став традицією, адже він відбувається втретє поспіль.

«Ці три дні, які ви провели з нашими викладачами, дадуть вам багато чого у професійному рості, у вашому особистому розвитку. Я впевнений, що ці вміння і навички допоможуть вам на етапі вступу до університету», - зазначив Петро Савчук та побажав майбутнім абітурієнтам успіхів.
Своєю чергою, голова бюджетної комісії Волинської обласної ради Ірина Вахович запевнила, що ці три дні у школі бізнесу дозволять відкрити багато дверей у майбутньому.

«Я сподіваюся, що кожен з вас отримав не лише гарні знання, а й трішки уваги від наших викладачів», - говорить Ірина Вахович.
Насамкінець учасники школи бізнесу отримали сертифікати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus