USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бюджет Волині буде «народний»?

9 Лютого 2014 19:00
Депуати обласної ради заперечують, що вони не хочуть приймати бюджет області. Натомість, вони кажуть, що бюджет буде «народним».

Про це стало відомо під час Народного Віче сьогодні, 9 лютого.

Опозиційні депутати обласної ради зі сцени заявили, що вони не голосуватимуть за бюджет, який склала команда облдержадміністрації під керівництвом колишнього голови ОДА Бориса Клімчука.

«Склалась хибна думка, що демократичні депутати не хочуть приймати бюджет. Це неправда, бо кожен депутат вибраний від опозиції стоїть для людей, і він хоче, щоб він був прийнятий для людей. Кожен депутат працює над цим бюджетом, і фахівці - економісти лікарі, вчителі - його переробляють так, щоб він служив для кожного громадянина, для кожного волинянина. Депутати працюють, щоб цей бюджет був народним, і щоб він був прийнятий в правових нормах», - зазанчив заступник голови обласної ради, депутат Валентин Вітер.

А депутат Олександр Пирожик вважає, що провладні депутати так хочуть прийняти складений «командою Клімчука» бюджет, аби отримати відкати від числених програм. Адже бюджетна сфера і так, живучи за 1/12 торішнього бюджету, отримує заплату, каже депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
правда Показати IP 9 Лютого 2014 20:51
бюджет завжди був є і буде народним (бо наповнює його народ),тільки народу від нього завжди стає все гірше і гірше.
бреше правда до правда Показати IP 10 Лютого 2014 08:36
"твій" народ податки платити не хоче і думають їм так завжди буде? Подивись на бізнесменів-майданівців, які під шумок податки не платять, а самі у кішеню собі все кладуть, а прикриваються тим, що кажуть - ми владу нинішню не підтримаємо і платити не будемо! Більшість такі, що діють по ситуаціі, використовують момент! І це нормально? До чого ж ви доведете все? Це зараз так воно мов по накатаному йде, з виплатами... але пару тижнів, місяць і амба країні буде! Ви навіть не розумієте що це буде!!!
депутат Показати IP 9 Лютого 2014 21:30
Сказав Вітер? У якого вітер в голові і якій в цьому явно нічого не тямить, як і великі "економісти" Пирожик, Гузь, Слабенько, Грицюк...!!!
громада Показати IP 9 Лютого 2014 21:32
Для таких як пустозвон Вітер - http://www.volynnews.com/news/analytics/volyn-biudzhetna-v-osnovnomu-hroshi-pidut-na-zarplatu-i-nadbavky-biudzhetnykam/
Роман Показати IP 10 Лютого 2014 08:31
А чого ж це Вітер досі мовчав і не разу на майдан не ходив, не виступав?:) А голи НР типу призначила його в.о. голови типу ради, то "героєм" став?:) Ото треба гнати подалі таких, які будьоновку по ситуації міняють!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus