USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бюджетна комісія підтримала кандидата на посаду першого заступника мера

24 Квітня 2015 16:12
Депутати міської ради рекомендують підтримати кандидатуру Тараса Яковлева на посаду першого заступника міського голови.

Відповідне рішення вони ухвалили під час засідання бюджетної комісії сьогодні, 24 квітня.

Нагадаємо, в Луцькій міській раді вакантна посада першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської рад, оскільки Святослав Кравчук пішов на пенсію.

Відтак, на посаду першого заступника пропонують призначити заступника міського голови Тараса Яковлева. До слова, його кандидатуру не підтримала комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Однак, під час бюджетної комісії депутати підтримали кандидатуру Тараса Яковлева без обговорення. «За» проголосували четверо з чотирьох присутніх депутатів Іван Корчук, Олександ Пиза, Антон Сосновський, Юрій Корольчук.

А депутат Корольчук додав: «Якщо міському голові буде комфортно з ним працювати – то можна підтримати».

Нагадаємо, на посаду першого заступника Луцького міського голови мер Микола Романюк запропонував кандидатуру Тараса Яковлева - нинішнього свого заступника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
т Показати IP 24 Квітня 2015 16:55
Закрижевська зуби стесала від злості . Так просилась на місце Кравчука. Було б смішно, якби людину , що готує каву , призначили заступником .
Анонім до т Показати IP 24 Квітня 2015 20:32
це чудо не краще.
Патріот Показати IP 24 Квітня 2015 21:23
Хто не в курсі саме Яковлев "сприяв" прихватизації Променя по 100 баксів за кв.м. для Андрія Покровського, Крячика, Мельника(власника Версаля-якого добровільно-примусово взяли в долю-або купляй,або виселяйся).Так що чекайте з його приходом подальшої прихватизації комунального майна за копійки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus