USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

БЮТ і «НУ» посварилися у Луцькраді через парламент

3 Вересня 2008 10:54
Конфліктом та провалом закінчилася спроба фракції «НУ»  під час сесії у Луцькій міськраді оголосити заяву, яка звинувачує Юлію Тимошенко та БЮТ у розвалі демкоаліції у парламенті. Про це 3 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
У заяві, яку озвучив лідер фракції «НУ» Андрій Козюра, БЮТ звинувачувався  у змові з ПР та розвалі демкоаліції. Луцькі помаранчеві поопонували засудити дії цих фракцій у Верховній Раді.
Однак голова фракції БЮТ Юрій Корольчук запропонував не «розглядати сьогодні політичних заяв», оскільки БЮТ її не підтримає. Натомість міський голова Богдан Шиба висловив ідею спростити заяву і звести її до трьох пунктів, які буди досить компромісні і зводилися до вимоги від нардепів відновити роботу коаліції.
Окрім того, представник фракції ПР у міськраді Володимир Наливайко підтримав бютівця Юрія Корольчука, заявивши, що політичних заяв приймати не треба.
Зрештою, за перший варіант заяви проголосували лише 11 депутатів, за другий – на два більше. Тому представник фракції УНП Анатолій Бубенщиков запропонував провести голосування у відкритому режимі, оскільки він учора перебував у Верховній Раді та бачив «зраду національних інтересів».
Зрештою, відкрите голосування засвідчило: заяву підтримали фракції «НУ» і УНП, натомість ПР, ПРП і БЮТ – проти, утрималися або не голосували. Утримався також і міський голова Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 11:50
Той, хто "бачив зраду у парламенті", закриває очі на "зраду" у Волинській облраді: його однопартійці дружно перейшли до ЄЦ. Хіба це не зрада виборців, які не чули про таку політсилу і не знають, що вона собою представляє. Хіба не єцики у ВР порушували коаліційну угоду раніше, зривали голосування за важлшиві питання, у тому числі і за зміни до Держбюджету. Тепер хай вмиються і сидять мовчки.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 14:36
Яка там Наша Україна! Їх розвалив давно ЄЦ, а Козюра хай краще зробить заяву як він кафе "Буратіно" прихватизував і вже шукає покупця за 3 мільйони доларів. Патріоти теж мені. Патріоти - це Свобода! Ганьба всім, хто не за Свободу!
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 20:36
Тимошенко танцює під сопілку Путіна і скоро змусить Україну під неї танцювати. Думаю, що скоро під барабаний бій, російські танки у Київ вїдуть. Треба забути, як за сон про ПДЧ, НАТО та ЄС. Юля плюнула в лице українцям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus