USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

БЮТ визначився. В «Облспоживспілки» ринки не забиратимуть

23 Грудня 2008 10:17
Фракція БЮТ Луцької міськради після більш ніж годинного засідання не дійшла якогось конкретного рішення. Про це 23 грудня у коментарі «Волинським Новинам» розповів її лідер Юрій Корольчук.
За його словами, вся фракція не голосувала, однак депутатам рекомендовано виконати рішення партбюро. Тобто, «залишити ринки підприємцям», – зазначив Юрій Корольчук.
Довідково:
Більшість політичних сил, представлених у Луцькій міськраді, висловлюються проти надання земельних ділянок під Центральним і Завокзальним ринками в користування комунальному підприємству «АвтоПаркСервіс».
Натомість найчисленніша фракція – БЮТ – ще не визначилася із власною позицією. Лідер фракції Юрій Корольчук розповів, що поки що не вдалося з цього приводу провести засідання фракції. Тому воно було заплановане сьогодні, 23 грудня, на 09.00.
Однак, як стало відомо з поінформованих джерел, бютівцям складно буде виробити загальну позицію, оскільки думки всередині фракції істотно різняться. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus