USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

БЮТ звинувачує Ющенка у «брехні та зраді»

3 Вересня 2008 15:09
Фракція БЮТ продовжує наполягати на тому, що не бачить альтернативи демократичній коаліції. Про це йдеться у заяві фракції, розміщеній на сайті блоку. Разом із тим БЮТ дає зрозуміти, що ладен розглядати фракцію «НУ – НС» окремо від «брехуна і зрадника» Віктора Ющенка та Секретаріату Президента з його «провокаціями», – інформують 3 вересня «Волинські Новини». 
«Фракція БЮТ уповноважена заявити, що звинувачення Президента Віктора Ющенка – це суцільна авантюристична брехня», – йдеться в заяві, оприлюдненій на УНІАН.
«Мотив усіх його дій – боротьба з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко за перемогу на наступних президентських виборах.
Віктор Ющенко вже двічі зрадив Демократичній коаліції: у 2005 році, коли відправив у відставку уряд Юлії Тимошенко, і зараз – руйнувати Демократичну коаліцію він почав майже з перших хвилин її створення.
Фракція Блоку Юлії Тимошенко заявляє, що іншої альтернативи, аніж Демократична коаліція, немає, і сподівається, що фракція блоку «Наша Україна – Народна самооборона» не піддаватиметься на провокації та не виконуватиме сценарії, написані на Банковій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 17:42
всі зрадники, тільки ми найліпші!!!
Помаранчевий Показати IP 3 Вересня 2008 18:39
Мені вже давно соромно за мого Президента. Він зрадив віру народу у справедливість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus