USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Бій у Луганську завершився, прибула підмога

2 Червня 2014 21:53
Бій прикордонників із терористами в Луганську завершився. Розгромити бойовиків допомогли спецназівці і авіація, які прибули на підмогу.

Про це повідомив керівник інформаційного відділу АТО підполковник Владислав Селезньов, - інформує Українська правда.

"За станом на 20.15 понеділка бій припинився", - сказав він.

Зі слів Селезньова, на допомогу прикордонникам відправили загін спецназу, а також авіація, яка "зачистила" сили бойовиків.

Спікер АТО не уточнив, чи розблокований Луганський прикордонзагін.

"Я цією інформацією не володію на даний момент", - зазначив він.

Селезньов також повідомив, що близько 10 прикордонників Луганського прикордонзагону, згідно з попередніми даними, отримали поранення, зокрема четверо – важкі.

"Підтверджуються поранення прикордонників, є також убиті бойовики, поки інформація уточнюється", - сказав він.

Наагадаємо, озброєні бойовики почали штурм Луганського прикордонзагону в ніч на понеділок. Близько 00.30 до управління прикордонного загону під'їхало близько 100 озброєних осіб, перша атака із застосуванням автоматів та підствольних гранатометів почалася близько 4.00. Пізніше кількість озброєних осіб збільшилася, принаймні, до 500 осіб.

Вдень прикордонники Луганського прикордонзагону домовилися з бойовиками про 20-хвилинне перемир'я для евакуації поранених.

Є інформація, що з боку бойовиків - 5 убитих і 8 поранених.

Зауважимо, сьогодні, 2 червня, луганські терористи намагались збити український літак, а влучили в будівлю ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Дончанин Показати IP 2 Червня 2014 21:59
"Зі слів Селезньова, на допомогу прикордонникам відправили загін спецназу, а також авіація, яка "зачистила" сили бойовиків. Спікер АТО не уточнив, чи розблокований Луганський прикордонзагін. "Я цією інформацією не володію на даний момент", - зазначив він." - Я не понял, зачистили ли ополченцев, блокировавших погранотряд?
Василь до Дончанин Показати IP 2 Червня 2014 22:19
Цілий день чекали підмоги заблоковані прикордоники, де наші війска, це пряма підтримка сепаратистів і чергова брехня про завершення бою. невже в нашій декржаві де на одну тисячу населення почті один генерал немає розумного який би скординував роботу силовиків і провів хоча би одну успішну операцію. Ганьба бездарям і брехунам.
Петро до Василь Показати IP 3 Червня 2014 09:14
Про яку спецоперацію може йти мова, коли військові хочуть на чужому..., тобто силами добровольців провести АТО. Де морська піхота з Криму, де спецназ ГРУ, десантники, контрактники... Таке враження, що вони навмисне хочуть, щоб загинули всі патріоти. Пропозиція - зібрати офіцерів генштабу та інших штабних щурів, сформувати з них штрафні батальйони і на Донбас, в "заградзагони" поставити добровольців.
Анонім до Петро Показати IP 3 Червня 2014 10:42
А ти йди сам! А якщо схибиш чи повернеш до відступу -то нехай тебе "зустріне" заградотряд патріотів.
Анонім до Петро Показати IP 3 Червня 2014 11:04
МОЛОДЕЦЬ! гарна ідея про штабних щурів!. Слава Україні.
Федя до Василь Показати IP 3 Червня 2014 14:12
Видно немає
Тарас до Дончанин Показати IP 2 Червня 2014 22:24
Хто нами керує невже повна деградація і страх за свою зад**цю. Де ці псевдо герої з правого сектору чи це б**ло здібне тільки принихувати беззбройних.
о\у до Тарас Показати IP 2 Червня 2014 22:27
Згідний це би**о далі люструє а Беркут мовчки воює.
лютий до Дончанин Показати IP 3 Червня 2014 07:52
Ти своіми коментами засрав весь сайт,путінська шлюха,ми вас всіх перебйемо а ти будеш тікати в Ростов до свого хазяіна вночі ,босоніж,в товарному вагоні!!!!
Валерій до Дончанин Показати IP 3 Червня 2014 08:27
Правильно чоловік говорить! Коли пвд Волновахою загинули хлопці... так одні трупи забирали , а другі розставляли міни.. розкидали маск сітки і тд.. Робили вигляд що тіпа все було як треба( так як і в усій нашій бездарній державі) І ще правильно люди говорять - з одного боку люди стріляють один в одного, а інші на своїх фірмах ціни гнуть які заманеться і грошву гребуть.
Федя до Дончанин Показати IP 3 Червня 2014 14:10
Так никто не понял
z Показати IP 2 Червня 2014 22:15
16 годин прибувала допомога!!! Люди гинуть, а вони тендери проводять! Генерали на передову!!!!!!!!!!!!
петро Показати IP 2 Червня 2014 22:53
Перших в арміі під час війни зі своіх ліквідовують бздунів,які сіють паніку. Просто в голову з пістолета всі набоі. Ніколи б москальня не затрималась в Украіні більше 2 тижнів,якби серед украінців не проживали москалі,які і е створювачами паніки,розбрату і всякоі гидоти. Украінці -треба перемогти,а потім розбиратися у своій хаті. Не слухайте провокаторів,зрадників. Зараз потрібна підтримка,позитив з усього негативу,потрібна антидепресія.Що ви гвандите про той гарнізон прикордонників? Ви там знаете,що там,як там? Прикордонників не вбили-СЛАВА БОГУ, терористів(не ополченців),терористів мочать і хай до кінця замочать. А може то так було навмисне зроблено,а може помилились,а потім виправились. Генерали всрані. Біда,коли людина не ініціативна,але ще гірше-ініціативний дурень балакучий.
а Показати IP 2 Червня 2014 23:30
Авіація не тільки терористів зачистила...
для саня Показати IP 2 Червня 2014 23:30
какой ты ограниченный. а хлопцы гинут за Украину, но тебе этого не понять. жаль.
саня до для саня Показати IP 2 Червня 2014 23:45
какая украина? Парашенко+США - вот и вся украина! А хлопцев истинно жаль! Я работаю в обл.больнице Луганска - сам видел как минимум за 1.5 часа привезли 15 каррет скорой и в них вместе и ополченцы и военные - это по твоему нормально? А наши ,???lb пишут, что 8 раненых!
Анонім до саня Показати IP 3 Червня 2014 00:01
Краще Порошенко+США ніж пупкін+рассєя+царьов+кадиров+фсб
Анонім до Анонім Показати IP 3 Червня 2014 05:10
Краще мирне життя, краще НОРМАЛЬНЕ життя, ніж війна з братами, йолопе!
Я до Анонім Показати IP 3 Червня 2014 12:40
А брати, то хто? бородаті чечени, чи особини, що бігають з російськими прапорами, кричать істерично "рассея, рассея", за все своє дурне життя не спромоглися вивчити українську мову, і вилупків своїх не навчили -"нас гнабілі мовай", рвуть українськи прапори, людей з західних областей, яких здебільшого в житті не бачили вважають фанатиками- фашистами - це брати? це наволоч і недоумки.
злой до саня Показати IP 3 Червня 2014 08:24
чемодан-вокзал-магадан. троль проплаченый.
петро Показати IP 2 Червня 2014 23:54
Для ''а''. Якби авіація бомбанула,то там летіли б ошміття аж до Луцька. Авіація тому і не може бомбанути , а використовуе точкові удари. І нікого з мешканців мирних не зачіпила,а дебіли-терористи з ПЗРК пальнули по літаку,ідіоти,в умовах населеного пункту,а та ракета рухаеться на тепло,а тепло від кондиціонера виявилось активніше ,ніж тепло від літака,який реально набагато вище. От ракета і залетіла на тепло кондиціонера в адмінбудівлю,добре,що та ракета не залетіла тітці в газову плиту до борщу. Не гвандіть,як тями не маете. В Донбасі необхідно замочити всіх терористів і іх посібників,а також царьових,ефремових,чечетових,симоненків-агентів Путіна. І чим швидше,тим ціліші,живі будуть кохані сини украінських мам.
Анонім до петро Показати IP 3 Червня 2014 05:16
..."нікого з мирних не зачепила"??????? Немає слів.... http://el-murid.livejournal.com/1839842.html
Ваня до петро Показати IP 3 Червня 2014 09:20
Ти Петро видно класний спеціаліст в авіації, чи бивший воєнний. Я тебе цілком підтримую. Потрібно цих місцевих жителів вивести з домів, переселити тимчасово в інше місце.Бо тільки через них наші діти не можуть зачистити луганськ і донецьк від цих чеченських бандидтів і головорізів російських.Це вони їм допомагають. Не хочуть добровільно, оголосити,що будемо бити наповал,хочете жити вимітайтесь, а не хочете фіг з вами.Я думаю вони підуть геть з домів хоч на сутки. А тоді вальнути по цих гадах і буде все. А так буде тривати роками.А ці луганські хитрі будуть до нас валити, а ми до них по доброму, а вони нам гранату кинуть-це вже непотрібний народ.Ніхто не думав,що росіяни окажуться такими ворогами для нас. Навіть в страшному сні не могло приснитися. Вони навівки стали ворогами і бандитами.Їх наступні покоління не приймуть.Нас підтримує весь світ, а одна расея вороги.
Анонім до Ваня Показати IP 3 Червня 2014 10:58
Виселити, пишете? І кому це "їм" вони допомагають ? Це вони і є, невже ще не дотумкали? Чи залишать їх напризволяще їхні доньки та дружини, котрих вони боронять?Добровільно вони їх не покинуть.Хіба що дітей згодяться в Росію чи Крим відвезти. Після Одеси та розстрілу параду 9 травня вони дуже бояться. І після тих подій навряд чи віддадуться на милість переможців. Росіяни-це ж вони і є, луганчани.Вони там споконвіку жили, живуть і хочуть ЖИТИ.На Захід вони не лізуть, своє боронять.І боюся,що будуть це робити скільки в них сил буде.А громадян росії не думаю що їх так вже багато.Якби місцеві самі їх не кликали то чи довго б та купка протрималась?
Від до Анонім Показати IP 3 Червня 2014 12:47
кого вони власне боронять своє? Вони живуть на території держави Україна, і якщо вони вважають, що частину цієї території можна відірвати, так як їм заманеться, то це не "боронити своє" називається, а державна зрада, і за таке зачистити їх к йо..аній матері авіацією, а не підставляти під кулі хлопців.
! до петро Показати IP 3 Червня 2014 09:33
в який кондиціонер вона летіла? де він там був??
До Петра до петро Показати IP 3 Червня 2014 10:07
Просто смердить слухати таку ахінею, ракета полетіла на тепло кондиціонера... ХА-Ха-Ха-Ха
Анонім до До Петра Показати IP 3 Червня 2014 10:45
Уявляю той кондиціонер із розжареним соплом!:))))
проходил мимо Показати IP 3 Червня 2014 00:06
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus