USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійка на озері Пісочне: постраждалі й пʼяні дебошири написали зустрічні заяви

8 Серпня 2023 12:03
П’яні молодики влаштували бійку біля озера Пісочне Шацької громади. Очевидці кажуть, що троє юнаків побили людей. Відео події нещодавно завірусилося в соціальних мережах. Сам інцидент стався 22 липня на території одного з готелів.

Поліція вже завершує розслідування нашумілого скандалу, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Троє молодиків приїхали до озера з Ковеля. Усім приблизно по 19 років. Правоохоронці кажуть, що юнаки були п’яні, поводили себе зухвало в громадському місці й побили людей. Усе нібито почалося з конфлікту між відпочивальниками.

«Сидів один із відвідувачів за столиком, заходив інший із компанії цих молодиків і нібито один одному показали чи непристойні жести, чи сказали якусь словесну образу. Хлопець підійшов і вдарив того, який сидів за столом. А вже потім за нього вступилися батьки. Цей чоловік побив, вдарив, наніс тілесні ушкодження батькам, а потім працівнику відпочинкового комплексу», – прокоментувала речниця ГУ НП Волині Ольга Бузулук.

Очевидці кажуть, що юнаки згодом стали тікати. За неофіційною інформацією, вони нібито займаються боксом.

На місце події приїхали медики.

«О 21:20 надійшло звернення з приводу побиття. По приїзду бригади було двоє осіб, які постраждали. Перша особа з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, забійні садна голови. Відмовилася від госпіталізації. І ще одна особа з забійною гематомою передньої стінки живота. Також відмовилася від госпіталізації», – зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської Волинського центру екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік.
Трьох молодиків затримали правоохоронці. Кажуть, була ще й злісна непокора поліцейським. На дебоширів п’ятеро людей написали заяви. Відкрито кримінальне провадження, їм загрожує ув’язнення.

«Хуліганство, вчинене групою осіб. Допитані абсолютно всі свідки, очевидці. З дня на день їм трьом планується оголошення підозри. Можливо, навіть буде перекваліфікація з частини другої на частину третю. Залежно від того, яка це частину, буде вирішуватися і те, що їм загрожуватиме: позбавлення волі терміном до чотирьох років чи до п’яти. Це вже на розсуд суду. Всі докази свідчать про те, що вони вчиняли ці хуліганські дії», – сказала Ольга Бузулук.

Самі ж молодики, кажуть правоохоронці, згодом написали зустрічні заяви в поліцію, що їх теж побили. Тож наразі відкрите ще одне кримінальне провадження. Слідчі ще раз перевіряють усі факти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Пан Степан Показати IP 8 Серпня 2023 12:48
Навіщо "потерпілі" гнались за "молодиками"? Запитати їхні прізвища для подання заяви в міліцію?
123 до Пан Степан Показати IP 8 Серпня 2023 13:20
Ви також з ковельського "бійцівського" клубу?
Пан Стакан до 123 Показати IP 9 Серпня 2023 17:22
так, з клубу драчунів кувеля
Бульба до Пан Степан Показати IP 8 Серпня 2023 15:13
Тож вони їх доганяли щоб Зіганути!!і Крикнути Хай!!
Анонім до Пан Степан Показати IP 9 Серпня 2023 15:45
щоб поліцію дождались
111 Показати IP 8 Серпня 2023 12:56
На 0 уродів, без підготовки.
Діагноз Показати IP 8 Серпня 2023 13:53
Дикі полішуки
Ще не зовсім свідоми до Діагноз Показати IP 8 Серпня 2023 20:54
По ходу, ПАН з ПАРИЖУ. чи з ЗАБОРОЛЯ?
123 до Ще не зовсім свідоми Показати IP 9 Серпня 2023 17:20
З Подолу, спинноглинний
Лісник Петро Показати IP 8 Серпня 2023 14:05
То, шо батьки тих придурків заощадили, відклали на чорний день, плюс продадуть вживані лайби, ше напозичають в родичів і знайомих - може хватить, шоби чуть строк скостити ! Раніше у Ковелі була колонія - то сиділи б, як вдома, хоча і до Маневич не дуже далеко ! Пофортунило, считай, баксьорам !
ого Показати IP 8 Серпня 2023 14:18
Бики ковельські ще мають нахабством писати заяви?
Бульба Показати IP 8 Серпня 2023 14:30
Тож вже поліція шукає по зустрічних заявах першоджерело сутички і головних злочинців !!! Я сам там був! І сам все бачив!! Це навпроти була база «Гітлер'югенд», а ці діти просто вітаються у відповідь! Бо чому? Бо виховані і чемні!!! І ще, їм за це грамоти дати треба і в приклад ставити!!!!
Дикий Показати IP 8 Серпня 2023 14:32
Дебошири написали заяви? То ж це не по "пацанськи", там один з них такий "чоткий" і теж до "мусорів" побіг. Ги. Лошари. Пацани в СІЗО, а неґу ж бо "зробіть" їх.
Ще не зовсім свідоми до Дикий Показати IP 8 Серпня 2023 20:51
Базар "зека" чую.Коли вже ви з тими кацапськими "понятіяєми" поздихаєте?
Дикий до Ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Серпня 2023 04:06
Взагалі-то ви помиляється, немає жодного відношення до тюрем. А от хлопці нібито саме по них і живуть тих "поняттях", але чомусь побігли до "мусорів" писати заяву. Цікаво що досить багато людей зрозуміло, а вам не дійшло. Я ж не просто в лапки стільки слів поставав. Читайте ще раз, може дійде.
Ги до Ще не зовсім свідоми Показати IP 10 Серпня 2023 04:07
Валянок. Тугодумий.
Хамло до Дикий Показати IP 8 Серпня 2023 22:31
"Чоткій" чотко з "пацана", який на початку відео кричав що хтось там "мусорський", став "мусорським". Оце так метаморфоза))). "Пацан" "к успєху шол", і здувся.
Клава Показати IP 9 Серпня 2023 02:11
владцям в погоні за кар"єрами та набитими кишенями не в голові патріотичне виховання молоді.. ось і маємо таких виблядків..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus