USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 500 поліцейських підписали лист про зняття недоторканності з Парасюка

17 Березня 2017 08:44
Особовий склад поліції звернувся до президента Петра Порошенка, голови ВР Андрія Парубія і генпрокурора Юрія Луценка з проханням позбавити нардепа Володимира Парасюка недоторканності. Про це повідомив заступник голови Нацполіції, начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін, передає Zaxid.net.

«Лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донеччини. Завтра він буде переданий до територіальних підрозділів поліції, аби кожен охочий поліцейський зміг приєднатися. Також підтримати чинних співробітників зголосилися пенсіонери та ветерани ОВС», – заявив він.

Також, зі слів Аброськіна, заступник начальника Краматорського відділу поліції Андрій Друмов, який зупиняв Парасюка та інших учасників блокади біля Слов’янська, буцімто почав отримувати погрози.

«Після опублікування «співчуваючими Парасюку» персональних даних в Інтернеті Андрій Друмов почав отримувати погрози: «Ми знаємо, де твоя сім’я, ми знаємо, де твоя донька», – розповів Аброськін.

Читати ще: У Раді стався переворот, - нардепи

Раніше 16 березня Аброськін повідомив, що поліція буде просити генпрокурора зняти недоторканність з Парасюка.

Як повідомлялося, 14 березня біля Слов’янська правоохоронці зупинили людей, які планували приєднатися до блокади ОРДЛО. З ними був Парасюк. Його помічниця заявила, що поліція застосувала до нардепа сльозогінний газ і пошкодила руку.

У прес-службі Донецької обласної поліції заявили, що це якраз Парасюк бив правоохоронців і намагався вирвати у них з рук зброю. Аброськін згодом заявив, що у результаті конфлікту 7 співробітників поліції Донеччини отримали травми різного ступеню важкості та потрапили у лікарню.

Натомість сам нардеп заявив, що готовий до зняття з нього недоторканності.

«По всіх ЗМІ обговорюють те, що я «побив» 7 поліцейських і що будуть знімати з мене недоторканність! Ну, по-перше: знімайте на здоров'я!» – написав Парасюк у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Українець Показати IP 17 Березня 2017 08:55
Парасюка на міністра МВС, збираймо підписи!!!!
Сергій до Українець Показати IP 17 Березня 2017 12:28
Парасюка у президенти, отоді б ми зажили і був порядок, і війна за тиждень, два припинилася б. На відміну від всіх хто є у ВР, це людина дійсний патріот, українець українського походження, людина слова.
Я до Сергій Показати IP 21 Березня 2017 12:58
может мозг свой включишь?? или это сарказм?
34 до Українець Показати IP 18 Березня 2017 11:54
Щось возомнив про себе той Парасюк, а він просто звичайний не вихований вискочка
Я Показати IP 17 Березня 2017 09:00
Із задоволенням підпишу, особливі повноваження надаються для служіння народу а не возіння родичів на блокаду за 500 грн в день. Володимире нічого особистого
не бе до Я Показати IP 17 Березня 2017 14:44
Поросюк не може без телебачення та камер! Вважає що він "звєзда"-і всі повинні говорити тільки про нього.хоч він і не особистість і ніхто! Так як і Луценко-найкраще в нього виходило на майдані кричати "Кучму геть"
щвондєр Показати IP 17 Березня 2017 09:12
О, "пісьма трудящіхся" - дабро пажаловать в совок! Тільки не зрозуміло нхя мусарню перейменували в "поліцію"?
Ой Показати IP 17 Березня 2017 09:28
Всьо, капєц Поросюку.
Анонім Показати IP 17 Березня 2017 09:41
це ті,що проср.... Донецьк, на чолі з тим,хто чекав посади в Криму від РФ до останнього, вони вже оговтались, захотілось активності, то на передову їх усіх повертати втрачене. До речі це не нова поліція - це всі колишні, знайшли собі нового пахана. Можна легко зібрати підписи про те, щоб бариги підняли гривню до рівня за 1 дол - 8 грн, я думаю, декілка мільйонів таких підписів буде за один день, а бариги готові будуть виконати таку волю громадян; або ж наприклад підписи про тарифи на газ чи електроенергію також користувалися б популярністю у населення. А взагалі -то Парасюка обирали до парламенту не донецькі менти і виганяти його звідси вони також не мають права
боголюбы Показати IP 17 Березня 2017 09:55
Я не стороник нынешней власти, но безнаказанность пораждает вседозволенность. Этого любителя выборочно бить тех кто слабее и светить ксивой надо притянуть к ответу, что то я не видел чтобы он лез драться к Березе или кто может навешать ему, выборочный "патриотизм".
123 Показати IP 17 Березня 2017 11:45
Вова обычныйи задрипанец, колотится только когда за ним толпа отморозков, на самом деле обычное безграмотное ч*о.
Ігор луцький Показати IP 17 Березня 2017 12:16
Савченко грає свою роль,а Парасюк свою.Як господар прописав в контракті,все чесно,мусять відпрацьовувати.
Юрий Вологжанинов Показати IP 19 Березня 2017 13:59
500 полицейских подписали.... И, тем самым расписались в незнании порядка установления вины того или иного субъекта. Обвиняют без суда и следствия. Обвиняют на основе показаний одной стороны - показаний Аброськина... Юрий Вологжанинов, киевлянин, доктор физико-математических наук, автор публикации "Предназначение человечества и его реализация" blogs.lb.ua/yuriy_vologzhaninov/318291_prednaznachenie_chelovechestva.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus