USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійці АТО під Києвом перекрили трасу

11 Квітня 2016 17:02
На Київщині учасники АТО вийшли на протест. Чоловіки перекрили трасу, вимагаючи виділити їм, згідно з законом, земельних ділянок.

Про це повідомляє Укрінформ.

Близько трьох десятків бійців АТО безперервно ходять по пішохідному переходу.

"Учасникам АТО у Вишгороді не виділили жодної земельної ділянки. Також порушуються права учасників АТО, зокрема, на безкоштовні перевезення", — розповів демобілізований боєць Геннадій Демінський.

З його слів, це попереджувальна акція.

"Якщо нас не почують — будемо проводити такі акції по всій Київській області", — пообіцяв боєць.

До слова, з такими ж вимогами на протест вийшли бійці у Житомирі. Там, під стінами Держгеокадастру активісти запалили шини.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, деякі місцеві ради, зокрема в Луцькому районі, надають неправдиву інформацію про наявність вільних земельних ділянок, роздаючи згодом їх «кому треба». Натомість дехто із учасників бойових дій, отримавши землю під Луцьком, вимогливо домагається ще й ділянки на березі озера Світязь, чи в іншому, не менш привабливому місці.

Водночас, на теренах області все більшого резонансу набуває тема виділення земельних ділянок для учасників АТО. Згідно з офіційною інформацією, Волинь є лідером в Україні за кількістю наданих земельних ділянок учасникам АТО та членам родин загиблих військовослужбовців (69% заявників отримали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus