USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бійці клубу «Garda» – серед переможців на чемпіонаті України з MMA

26 Лютого 2019 19:10
Три учасники клубу змішаних єдиноборств «Garda» стали призерами чемпіонату України з MMA, що відбувся цього вікенду у місті Ірпінь.

«Наші бійці Дмитро Ковальчук, Роман Кондратович та Віталій Кипень виступали у складі збірної Волинської області з ММА. Цього року збірна була представлена здебільшого бійцями спортивного клубу «ВОЇН» (який є офіційним представником Федерації ММА України на Волині), а також клубами «PRIDE» та «GARDA». Було дуже приємно, що з ініціативи тренерського складу СК «ВОЇН» Андрія Зінчука та Дмитра Василенка, ми всі, представники наших бійцівських клубів, виступили однією потужною ММА-командою з Волині. І це дало свої переможні результати», – розповідає головний тренер клубу «Garda» Михайло Савчук.

Таким чином представники клубу «GARDA» принесли до загального заліку збірної ММА Волинської області три нагороди:

Дмитро Ковальчук – 1 місце (категорія до 70 кг)

Роман Кондратович – 1 місце (категорія 93+ кг)

Віталій Кипень – 3 місце (категорія до 52 кг)


«Для мене особисто і для мого помічника – тренера Івана Сильмана, це були дуже напружені два дні та ще більш напружені останні місяці, після того як ми з ним вирішили, що бійці GARDA спробують пройти відбір для виступу на Чемпіонаті України з ММА», – деталізує Михайло Савчук.

Тренер розповідає, що складнощі полягали у тому, що доводилося багато працювати індивідуально. Усі бійці клубу є дуже різними за параметрами.

«Іван постійно тримав їм «лапи», тренував на снарядах та в роботі в парах. Потім ми радились, писали і планували дії в процесі підготовки. Багато пропрацьовували тактично, зважаючи на особисті та фізичні якості бійців. Багато того, що ми з Іваном планували – спрацювало», – тішиться головний тренер клубу.

Значну частину підготовки було відведено на психологічну роботу з кожним бійцем. Особливо з Дмитром Ковальчуком. Він переміг п’ять сутичок достроково.

Щодо виступу Збірної Волині вцілому – хлопці показали гідні технічні навички і бої. Не всім пощастило перемогти, проте виступали і билися на високому рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus