USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Битва хрестоносців у Луцьку – бої за правилами ММА.ВІДЕО

13 Березня 2017 09:28
Вперше в Луцьку відбувся міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «MMA PRO UKRAINE – 9: Битва хрестоносців». Організатори розповідають, що так вони популяризують спорт, а у фіналі змагалися за тимчасовий чемпіонський пояс.

Змагання розпочалося 12 березня на арені розваг «GeneratorCity» у ТРЦ «ПортCity» в Луцьку, а фінальні бої завершилися після опівночі.

Напередодні змагань відбулося офіційне зважування бійців, які приїхали з різних куточків України та з Білорусі. Загалом, було 12 поєдинків у таких вагових категоріях: 93+; 70,3; 84; 61; 57; 93 кілограми.

Ефектності шоу додала присутність оркестру від Волинського обласного академічного музично драматичного театру імені Тараса Шевченка та спеціального освітлення, що створило агресивно-бійцівську атмосферу.

Глядачі з усіх боків зійшлися навколо октагону та спостерігати за боями з великим захопленням, а подекуди не стримували емоції й вигукували на підтримку того чи іншого спортсмена. Прийшли подивитися на видовищні бої навіть з немовлятами.

Один із організаторів змагань, старший тренер СК «Воїн», майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонатів світу та Європи ММА Андрій Зінчук розповідає, що ідея цього турніру одна – популяризація спорту та площадка для самореалізації спорстменів.

«Ми успішно провели в Луцьку кубок України з ММА, відповідно, нам федерація ММА PRO України запропонувала провести турнір у Луцьку, що й робимо. Це видовищні бої й такі шоу популяризують спорт, особливо серед молоді, показуючи їм альтернативу згубним звичкам», - наголошує Зінчук.

Подібні турніри проводяться ще в 3-х містах України.

Враженнями від бою ділиться переможець Іван Вульчин.

«Велике дякую всім за підтримку, спасибі привітній публіці. Я думав, що в цьому бою більше працюватиму в стійці, та це ММА – воно непередбачуване. Насправді, я мав мало часу для підготовки, втім, мені вдалося перемогти», - розповідає переможець.
Підсумками змагань (переможці виділені): Руслан Первак і Іван Вульчин (70.3 кг); Олег Михайлів і Іван Андрущенко (61.2 кг);
Костянтин Агапов і Андрій Гриценко (70.3 кг); Вусал Ахмедов і Вадим Сакал (57кг); Олександр Горшечник і Володимир Баришев (70.3кг); Федір Рєпков і Микола Синяков (93+кг);
Руслан Бусел і Дмитро Виговський (84 кг); Максим Пашков і Володимир Горачик (70.3 кг); Олександр Плетенко і Денис Троян (61.2 кг);
Дмитро Мартинюк і Євгеній Гобов (84 кг); Андрій Новалєв і Олександр Каравай (93+кг);

Головною подією змагань став бій за звання тимчасового чемпіона України серед професіоналів між бійцем із Чернівців Юрієм Чобукою та представником Харкова Владом Затиркою (85.8 кг). Переможцем став Чобука, який у майбутньому вийде на бій з діючим чемпіоном, який зараз хворіє.

Нагадаємо, нещодавно у лютому відбулися ще одні змагання за правилами ММА вже традиційний для Луцька Козацький двобій «PRIDE-2017». В обласний центр Волині приїхали 25 команд із різних регіонів України та чотирьох іноземних держав, а це понад 150 спортсменів. Бої тривали цілий день, а фінальні до ночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бидло стайл Показати IP 13 Березня 2017 10:17
А чого Панафідіна немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus