USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійці з 31-го блокпосту знищили тих, хто вимагав від них капітуляції

3 Листопада 2014 15:20
Українські військові з 31-го блокпосту знищили вогневі точки бойовиків, які раніше висунули бійцям ультиматум про складання зброї.

Про це на брифінгу 3 листопада повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє 5 канал.

"Вранці дійсно був ультиматум бійцям 31-го блокпосту. Після цього ультиматуму, не дочекавшись його закінчення, терористи кілька разів обстріляли блокпост з мінометів ", - повідомив він.

Спікер зазначив, що вогневі точки терористів були швидко встановлено і вони були відразу ж "знищені нашої артилерією".

Раніше українські військові, які захищають встановлений поблизу траси "Бахмутка" 31-й блокпост, отримали від російських бойовиків ультиматум з вимогою здати зброю і вийти з блокпоста.

Нагадаємо, після відступу українських військових із 32-го блокпосту, лінія фронту змістилась вглиб підконтрольної силовикам території. Під ударом сепаратистів опинився 31-й блокпост.

Від постійних обстрілів військові змушені переховуватись в окопах. ДИВИТИСЬ ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus