USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійцям 14-ї бригади передали 70 комплектів форми та тактичного взуття

15 Червня 2022 16:50
Луцька міська рада придбала й передала для волинської 14 бригади 70 комплектів літньої форми виробництва компанії Edelvika та 70 пар літнього тактичного взуття виробництва Ікос.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, також передали павербанки, літні душі та інші речі.

«Підтримали і наших бійців, і місцевих виробників, адже і компанія «Едельвіка» і компанія «Ікос» є нашими місцевими виробниками.

Літнє тактичне взуття є важливим для бійців, воно має бути надійним, легким та зручним, щоб солдат почував себе комфортно, долаючи великі відстані пішки.

Також важливою для зручності є і військова форма, адже її носять щодня і вона швидко зношується, треба мати на зміну інший комплект, щоб попрати той, що носиться зараз», – повідомив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus