USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бійцям 51 ОМБр суд виніс уже 100 ухвал на затримання

14 Лютого 2016 14:10
Івано - Франківський суд наштампував близько 100 ухвал нашим бійця на затримання. А 13 лютого обрали запобіжні заходи трьом волинянам, бійцям 51 ОМБр. Їх всіх взяли під домашній арешт.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав волинський адвокат Василь Нагорний.

З його слів, «численні порушення зашкалюють».

«Все, тут вже жодні адвокати не допоможуть! Хлопці, апелюйте до влади!», - пише Нагорний.

Також адвокат деталізує рішення суду, посилаючись на інформацію колеги Михайла Лототського.

Бійцям 51 ОМБр та всім хто їх підтримує!!!

1. Івано-Франківський суд виніс близько 100 ухвал на затримання наших бійців. Тому кордон - це найбільший ризик. Не думаю, що наша поліція буде вас відловлювати.

2. Івано-Франківський суд вже визначився із запобіжними заходами (вже трьом сьогодні обрав – 13 лютого) - домашній арешт!!! Побачимо, що скаже апеляція.

3. Все відбувається з численними порушеннями Закону, на які слідчий суддя не реагує. Можливо дана вказівка. Тому адвокати сильно не допоможуть. Хлопці, беріть родичів і апелюйте до влади.

4. Пройнявся повагою до деяких наших суддів, які на відміну від Франківських «не йдуть по трупах».

5. Військова прокуратура перетворюється на НКВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ото ж бо... Показати IP 14 Лютого 2016 14:14
отих всіх суддів хоч би на тиждень навіть не в АТО а на полігон в Миколаівську обл в болото без води.тепла.світла і іжі!
волинянка Показати IP 14 Лютого 2016 14:39
Боже, яка це порядна Людина, пан Нагорний! Дай, Боже, панові Василю та його родині здоровя, щоб він мав сили заступитися за наших захисників! Що робиться у державі? Де правда?
СЕРГІЙ Показати IP 14 Лютого 2016 15:23
АДВОКАТ ВАСИЛЬ НАГОРНИЙ ПОРЯДНА ЛЮДИНА ВІН ЗАХИЩАЄЄ ІНТЕРЕСИ ПРОСТИХЛЮДЕЙ І БІЙЦІВ АТО 51 БРИГАДИ.
так був майдан чи ні Показати IP 14 Лютого 2016 16:08
ще 2 рокі тому пані монтян називала ато бізнес операціею по знищенню майданівців.що будемо мовчати покі ж*два всіх Украінців не знищіть
За 51омбр Показати IP 14 Лютого 2016 16:39
З огляду на це знущання з хлопців. Батьки і родичі не беруть повісток для своіх дітей. Хоча і говорять про те що разом з дітьми готові захищати Украіну- але за однієі умови. Щоб ті привладці разом із своіми синами захищали державу. Несправедливо робітничо- селянських простих дітей і людей відправляти на загибель і самим не розділяти долю народу. Хто звільняє полонених? А там що є діти чиновників, міністрів, генералів, президентів? Чому не возять повісток по барах, ресторанах, нічних клубах? Чому відривають від сімей, землі, роботи? Щоб добити і деморалізувати простий народ! Отож, панове президенти і челядь іхня, якщо ви могли домовитись про своі бізнеси і в липецьку теж... То ніхто вже не вірить вам шо ви за Украіну і народ! Ви б і за мир домовились якби захотіли, але люди дешевші за ваш бізнес. Після Сиріі може початися повна кампанія ( судячи з обстрілів і звісток з фронту) на сході . Скільки ще наших синів заберуть нові іловайськи? Маєте поліцію, ветеранів міліціі, спецвійськ, кадровиків, запас! Чому не надасте ім матеріальний і фінансовий ресурс щоб вони стали щитом і вирішили ситуацію? Боітесь? Бо ці люди вже розібрались хто ви є? То ви думаєте шо так буде завжди? Бог чує цю несправедливість через плач і крик дітей і вдів, жінок і матерів! Оці суди це теж показники вашого ставлення до людей. Не думайте, і вас літаки заправлені і ви врятуєтесь. Нещасні, помрете зі своіми доларами. А чи добре слово вам і про вас хтось скаже.
Мама Показати IP 14 Лютого 2016 16:53
То що роботи? Організовуємося!
План Показати IP 14 Лютого 2016 17:56
Читав більше року тому про ветерана кгб який живе в сша і працює радником з економічних питань. Шевчук ніби прізвище. Цей чоловік залишив пакет пропозиціі на столі одного відомого з телекранів чоловіка. Не став називати. Але оплата по плану вирішення питання на сході вартувала суму двох сучасних укро танків. Він не все сказав але зі статті було видно що розумаха той чоловік. Пошукайте про спецназ, спецвійська іноземних операцій. Про Ірангейт і взаємні втрати кампаній... Що то ще в нас буде?
киъв Показати IP 14 Лютого 2016 18:28
держава все робить для того ,створює такі закони щоб ви всі не мали слова і права щось сказати, а інакше вам "пришиють" пропоганду і закриють що на сьогоднішній день досить реально.
1213 Показати IP 14 Лютого 2016 18:45
ж"ди хочуть знищити українську націю
Юрiй до 1213 Показати IP 14 Лютого 2016 21:44
110%!!!Ото вам вiдповiдь на всi запитання.А президент Наш чий???Вiн за кого?I на яких умовах йому дали Нашу краiну?Хто дав?На умовах провести утелизацiю населения?Программа запущена! Вiйна,прививки вiд полiемiелiту,введення в рiзних епiдемiй,через двi недiлi нова буде...не судiть строго,але через 5 рокiв населения Украiни буде значно менше чим сьогоднi...а згадайте: Нас 52 000 000!!!
А су Показати IP 14 Лютого 2016 20:24
А судді хто? Не ім судити наших дітей які були там.
Олександр Показати IP 14 Лютого 2016 21:04
Довженко ще казав, що залишаться судді і прокурори... Решта- будуть розстріляні. Судді+ прокурори+бармени=генофонд майбутнього.
Активістам Показати IP 14 Лютого 2016 21:41
Ці судді погірше російських фур... І іх ще ніхто не блокує?
Кравчуку Показати IP 14 Лютого 2016 22:11
Л м оддав всю ядерну гарантію під обіцянки... І його ніхто не судить. В нас суди найгуманніші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus