USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Бійцям волинської бригади передали 2000 комплектів зимової форми та взуття

17 Січня 2023 13:47
Сьогодні для військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади Луцький міський голова Ігор Поліщук та голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода передали 2000 пар зимового взуття та стільки ж комплектів зимової форми.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Військовий одяг складається з трьох комплектів – штани вітровологозахисні, куртка вітровологозахисна та утеплювач куртки. Форма комфортна та зручна, відповідає усім стандартам Збройних сил України.
Взуття ж має укріплену кевларову устілку, яка захищає від проколів та осколків. Також є утеплена устілка та запасна пара шнурівок.
Читати ще: Волинські бійці отримали форму і взуття від Фонду Ігоря Палиці та Луцької міськради

Виробництвом форми та взуття займались місцеві підприємства «Едельвіка» та «IKOS».
Передаючи обмундирування військовослужбовцям, міський голова Ігор Поліщук зауважив: «У складі 14-ї окремої механізованої бригади служить дуже багато мешканців Луцької міської територіальної громади. Тому ми намагаємося допомогти нашим хлопцям, аби їм було тепло та зручно виконувати бойові завдання.

Взуття якісне і воно себе показало з гарної сторони в умовах реальних бойових дій. Військовослужбовці, які отримали його раніше, дають позитивні відгуки.

Форма ж адаптована до різних погодних умов і бійці можуть, коли зимно одягнутись тепліше, а як погода сприятлива, то легше».

Ігор Поліщук наголосив, що загалом військовослужбовцям вже передано 4400 комплектів форми та взуття. Ще 600 комплектів віддадуть найближчим часом.

Він зауважив, що на цьому допомога військовим формуванням не завершиться й продовжуватиметься надалі. «Наближається весна-літо і, думаю, будуть запити від військових щодо необхідності легшого одягу, а тому також допомагатимемо їм у вирішенні цього питання», – додав міський голова.

Нагадаємо, загалом проєкт передбачає спільне придбання за кошти Фонду і бюджету громади п’яти тисяч комплектів зимової форми та взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 17 Січня 2023 14:31
Цікаво чи Ікос почав платити зарплату офіційно, чи і надалі в конвертах? А то в той час, коли за рахунок податків потрібно було піднімати армію так гарно уникали оподаткування.
Свідомий Показати IP 15 Лютого 2024 09:10
Ікос найкраще взуття за критерієм ціна-якість. Користуюсь вже багато років, лише позитивні враження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus