USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бізнес Луцька закликають реєструватися в місті, щоб його спільно розвивати

13 Лютого 2018 13:46
Луцька міська рада закликає керівників великих підприємств, які працюють в місті та користуються інфраструктурою обласного центру, тут і реєструватися, аби в подальшому податки йшли на розвиток древнього Лучеська.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 13 лютого.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук закликав підприємства не бути байдужими до розвитку міста, адже цього року запланували великі зміни.

«Закінчується другий місяць нового року і ми поставили амбітні плани зробити ще більше, ніж торік. Відповідно, зараз керівництво міськради шукає нові джерела наповнення бюджету і ми зіштовхнулися із такою ситуацією, яка типова для багатьох міст України: бізнес, який є у Луцьку, користується комунальним майном, розташовує в Луцьку свою діяльність, але реєструється в районі. Так бути не може. Тому я прошу вас, Григорій Олександрович (ред, - Пустовіт), підготувати доручення щодо розробки інформаційної кампанії для агітації бізнесу, які працюють в Луцьку, щоб вони й тут зареєструвалися. Треба бюджет наповнювати там, де ти живеш, де ходять в школу твої діти», - наголосив Ігор Поліщук.

Та додав, що в міській раді зараз готують низку рішень, аби до справедливої реєстрації спонукати бізнес, мовляв, підприємці, які будуть зареєстровані в Луцьку, матимуть кращі умови ніж ті, які працюють на бюджет інших громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 13 Лютого 2018 14:38
А як бути з людьми, які працюють в Луцьку та сплачують там же і податки (ПДФО), а проживають в навколишніх селах? Хто там буде розвивати інфраструктуру?
Гунчик до Олександр Показати IP 13 Лютого 2018 15:30
То працюй в селі, вирощуй моркву, бурак, нічого тобі в місто лізти. А як працюєш в Луцьку, то давай, дорогенький, дякую тим, хто дбає про те, щоб були для тебе робочі місця, щоб місто розвивалося й було де працювати!
Пенсіонерка Показати IP 13 Лютого 2018 15:07
Все своє життя пропрацювала в місті ,живучи в селі під Луцьком,добираючись пішки, тому що неходили маршртки чере бездоріжжя.А це сорок один рік праці в державній установі і чесно сплачувала всі податки... і отримала пенсію 1720,00 грн. А сьогодні нам погрожує місто не перевозити із сіл пенсіонерів і дітей пільгових категорій у місті Луцьку... То прошу місцеву владу забрати в нас "з під носа" ваші очисні споруди з міста Луцька. Ви загадили воду, за яку ми зараз сплачуємо кошти з пенсій , землю,- на паї яких ви вивозили роками з відстійників "гадость" в якій всі елементи таблиці Меделєєва. дорогу- яку водоканал своїми "бомбовозами" розбили так, що непройти... а останім часом вичистили "відстійник на обочину дороги, що як розстане сніг то ми змушені "літати" в повітрі, а ще сморід щоденний ,що і вікно не відкрити і білизну на вулиці також не вивісити....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus