USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Бізнесмен Ярославський вирішив продати яхту за $50 млн для допомоги Харкову

3 Березня 2022 13:56
Бізнесмен та президент харківського ФК «Металіст» Олександр Ярославський вирішив продати свою яхту за $50 млн та допомогти Харкову.

Він заявив, що продає свою яхту Kaiser. Виручені гроші він хоче направити як гуманітарну допомогу Харкову, який руйнує російська армія.

«DCH розпочинає гуманітарну програму для Харкова. Першим внеском у відновлення зруйнованого міста стануть гроші від продажу моєї яхти Kaiser. На неї часу вже не буде – треба працювати, працювати та ще більше працювати», – повідомив Ярославський у Фейсбуці.

60-метрове судно Kaiser у 2011 році виготовила німецька компанія Abeking&Rasmussen. Вартість яхти на SuperYacht Fan оцінюється у $50 млн.

Читати ще: Під Харковом авто президента ФК «Металіст» Ярославського на смерть збило людину. Він каже, що спав удома
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В. Показати IP 3 Березня 2022 17:18
Красавчик!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus