USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Водій Ярославського, який зізнався у наїзді на людину, в момент ДТП був в іншому місці

11 Лютого 2022 08:29
Глава МВС Денис Монастирський заявив, що звільнив голову поліції Харківської області Станіслава Перліна за спробу сфальсифікувати обставини ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського.

За словами міністра, водій, який зізнався у нібито скоєному ДТП і якому вручили підозру, насправді був у момент аварії в зовсім іншому місці.

Наразі з чоловіка вже зняті попередні обвинувачення – у скоєнні ДТП, провину за яку він намагався взяти на себе.

Тепер чоловікові загрожує відповідальність за дачу неправдивих свідчень – санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Справу буде передано на розслідування до Головного слідчого управління Нацполіції.

Тим часом, з’явилися нові відомості, що Ярославський був в одній з машин кортежу. І ще мають з’ясувати, чи не був він за кермом.
Українська правда тим часом опублікувала відео після ДТП.

Кадри, судячи з усього, зроблені камерами автофіксації, встановленими на дорогах. На них зафільмовано два автомобілі Gelendwagen. Дата та час – близько 23:00, 9 лютого.

На кадрах, зокрема, видно, що о 22:57 авто 2 рухалося в тумані. Хто був за кермом – з цього відео незрозуміло.
Нагадаємо, 9 лютого на трасі «Харків-Мартове» сталася смертельна ДТП за участю автомобіля з кортежа відомого бізнесмена та президента харківського ФК «Металіст» Олександра Ярославського – автомобіль на смерть збив чоловіка. Ярославський повідомив, що в авто його не було, він у той час спав вдома.

Також стало відомо, що збиту людину переїхали обидві машини кортежу.

Зранку 10 лютого у поліцію з’явився один з його водіїв і зізнався, що за кермом нібито був він. Ярославський же поспіхом полетів за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
феміда Показати IP 11 Лютого 2022 10:11
А хтось сумнівається, що товстосума будуть прикривати?! :)
Василь Показати IP 11 Лютого 2022 11:06
Виявляється,є жерці,і є прості смертні.А Конституція і закон-то це для простих смертних.
Народна прокуратура до Василь Показати IP 11 Лютого 2022 11:35
Про Конституцію і закон. У Ярославського ціла бізнес-імперія, у якій є своя юридична служба з десятками адвокатів. Вони можуть поламати провадження і без допомоги поліцаїв. Автомобіль втік з місця ДТП, за цей час всі сліди особи, яка перебувала за кермом, було змито, натомість нанесено відбитки пальців та ДНК-сліди того урода, який вирішив за гроші взяти на себе вину. Ніякого відео, що ідентифікує водія, немає. Трафік телефонний може лише зафіксувати присутність Ярославського у кортежі, але не керування автомобілем. Ніхто з учасників цього кортежу правду не скаже. Інші свідки відсутні. Хотілось би почути Ваші конкретні пропозиції як це доказати, а не просто дебільний комент
Олег до Народна прокуратура Показати IP 11 Лютого 2022 12:24
Питання не в тому, як це довести, а в тому, що в нашій країні люди з такими грошима і можливостями у 99,99% уникнуть покарання, незважаючи на те, якими б доказами не володіло слідство. Навіть якщо б його зловили одного за кермом на місці злочину та ще й п'яного
123 Показати IP 11 Лютого 2022 11:08
Тепер цей водій може загриміти на зону за дачу неправдивих показань, та ще й залишитися без грошей, які Ярославський мав би йому заплатити за те, щоб він взяв вину на себе.
А до 123 Показати IP 11 Лютого 2022 13:04
Так йому і треба!
Алфьорова Показати IP 11 Лютого 2022 11:52
Хахаха, які невдахі!!
Льотчик Показати IP 11 Лютого 2022 13:26
А тепер ваше слово товаріщ Маузер.!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus