USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» не зумів обіграти БК «Рівне»

25 Січня 2024 14:27
Баскетбольному клубу «Старий Луцьк-Університет» не вдалося здобути другу перемогу поспіль. Учора лучани перемогли «Політехніку-Галичину», а сьогодні, у другому матчі черкаського баблу, поступилися БК «Рівне» – 77:58.

Початок матчу запамʼятався ефектним блокшотом Томаса рівненському легіонеру Сміту. Рахунок був відкритий лише через півтори хвилини від старту зустрічі – закинув новачок лучан Кольченко. Але далі рівняни набрали швидких 9 очок, і Дмитро Чайковський змушений був брати тайм-аут. Після цього Кольченко трішки зменшив відставання. Лучани намагалися грати через Томаса, але переважно передачі на нього під кільце не доходили. Тож знову включився Кольченко, який закинув трьохочковий та скоротив відставання до -2 – 9:7. Цього разу тайм-аут взяв тренер «Рівного» Михайло Переверзій. Після тренерських коректив рівнянин Водолазський влучив три, а Томас відповів данком, забивши перші для себе очки у матчі. Команди продовжували обмінюватися балами: завдяки дальньому влучанню Мусієнка та 5 очками Коцька відставання лучан було мінімальним наприкінці першої чверті – 18:17.

Читати ще: «Старий Луцьк» завдяки новачку переміг львівську «Політехніку-Галичину»

На початку другої десятихвилинки Мочалов та Коцько обмінялися дальніми влучаннями. Невдовзі Липовцев вивів «Старий Луцьк» вперед – 21:22. Хіт-парад трьохочокових обмінів та зміна лідерів продовжилися: цього разу дальньому Марківа відповів Водолазський. Ближче до середини десятихвилинки БК «Рівне» відірвалося на +5. Тайм-аут не допоміг лучанам, адже після цього баскетболісти «Рівного» здійснили ривок 10:1 та наростили перевагу до +14. Перша половина закінчилася з рахунком 43:31 на користь рівнян.

Після перерви вчергове здалеку влучив Водолазський, а рівняни поступово відірвалися на +19, на що тренери лучан зреагували тайм-аутом. Завдяки кільком влучанням Томаса «Старий Луцьк» скоротив відставання до -14. Перед фінальною чвертю БК «Рівне» мало непогану шістнадцятиочкову перевагу – 58:42.

Читати ще: «Кольченко взяв гру на себе та дав нам відчути впевненість», – Чайковський про матч з «Політехнікою-Галичиною»

У четвертій десятихвилинці «Старий Луцьк», намагаючись переламати хід гри, збився на трьохочкові кидки, які здебільшого були невлучними. Тим часом БК «Рівне» спокійно збільшив перевагу до 22 очок. Бедлінський наприкінці гри влучив здалеку та встановив фінальний рахунок на табло: БК «Рівне» переміг з рахунком 77:58. У другому матчі поспіль найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став новачок Олександр Кольченко, закинувши 11 очок.

Завтра волинська команда зіграє заключний для себе матч баблу в Черкасах проти «Прикарпаття-Говерли».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus