USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Благодійний телерадіомарафон – для потреб української армії

29 Серпня 2014 18:53
Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці –Новий Луцьк» виділив допомогу сумою 25 000 гривень для потреб української армії під час телерадіомарафону «З нами Бог і Україна». Про це повідомила заступник голови правління фонду Ірина Констанкевич у прямому ефірі Волинської обласної телерадіокомпанії сьогодні, 29 серпня.

Комплексна програма підтримки учасників АТО та членів їх сімей-мешканців Луцька

«Відтоді, як ми почали надавати першу допомогу, збігло кілька місяців. Коли до нас звернулися керівники військових об’єднань, військових частин, була потреба в радіостанціях, комплектуючих, спорядженні. І думалося, що військові дії будуть короткочасними. Далі, коли почали надходити прохання закупити амуніцію, каски, бронежилети, все більше усвідомлювали, наскільки складними є потреби армії. У наданні допомоги об’єдналися громадські організації, волонтери, благодійні фонди. Прийшов час для осмислення того, що робота має бути системною. Ми спільно з депутатами групи «Новий Луцьк» підготували Комплексну програму допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям. Вона складається з трьох частин і охоплює різні види допомоги: це і пільги в оплаті за помешкання, і соціальна допомога. Військові, які повернуться, повинні бути забезпечені санаторно-курортним лікуванням, психологічною реабілітацією, належним медичним супроводом», - сказала Ірина Констанкевич.

Соціальні стипендії для школярів

Допомогу від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» отримуватимуть школярі з сімей учасників АТО.
«Я два місяці спілкуються з дружинами та батьками учасників АТО. Проблеми дуже різні: юридичні, фінансові питання, в яких ми готові допомагати. Зустрічаємося ми і з вдовами. Тут окрім фінансової допомоги, важлива підтримка, коли ти серцем до серця прилинеш. Для сімей, у яких є школярі, фонд розробив стипендіальну програму соціального характеру. Щомісяця школярі отримуватимуть 200 гривень», - додала Ірина Констанкевич.
Спільно на захист України

«Ми всі наче живемо однією сім’єю. Так повинно бути. Якщо молоді хлопці живуть нашим майбуттям, нашими проблемами, то ми повинні жити їхніми. Вони ризикують власним життям. Наша лепта не може бути рівновеликою, але ми допомагаємо і будемо це робити. Тому фонд повністю скерував свою діяльність на підтримку сімей учасників АТО. Ми виділяємо кошти на аптечки, допомагаємо фінансово сім’ям, проте якщо є така гарна ініціатива, як телерадіомарафон, яка може згуртувати людей, стати прикладом для наслідування, фонд також долучається коштами у розмірі 25 000 гривень. Важливо, щоб кожен усвідомлював, що повинен вносити свою частку», - сказала Ірина Констанкевич.

Отож, реквізити для усіх, хто бажає долучитися і допомогти українській армії і безпосередньо учасникам АТО:
Р/р 26006055500199 в ПАТ КБ «ПриватБанк» МФО 303440, код 20129977 з поміткою «Телерадіомарафон. Волинська обласна організація української спілки ветеранів Афганістану».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 29 Серпня 2014 22:10
Палиця молодець!
Добре Показати IP 30 Серпня 2014 18:05
Що є такий фонд. А то як красти ,то всі олігархи тут як тут, а як виділити щось зі своїх статків- то так зроблять одиниці з них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus