USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

«Благодійний тет-а-тет» у Луцьку – заради життя бійців

6 Листопада 2015 12:28
У мережі Фейсбук волонтери організували групу-аукціон «Благодійний тет-а-тет». Головна мета – залучити якнайбільше благодійників задля порятунку життя і здоров’я бійців.

Щоб стати учасником аукціону, як пояснюють волонтери, слід викупити Лот. Серед Лотів – лучани, які із задоволенням цікаво проведуть час із благодійником, запропонувавши йому вечерю в одному із закладів відпочинку в Луцьку.

Пригощає та запрошує на смачну гостину партнер акції ресторан «Чевермето» +Чевермето.

«Ви купуєте зустріч із відомою людиною, роблячи свої ставки під Лотом, натомість отримуєте благодійний сертифікат на вечерю на двох. І з гарним настроєм чимчикуєте обоє в заклад, який дарує вам сертифікат. Люди, фото яких ви бачите, добровільно погодились бути Лотами (ніхто не постраждав))) Умови аукціону: Робите ставку під Лотом, який вам подобається (МІНІМАЛЬНА СТАВКА 100 гривень). Ставки можуть робити всі охочі - крок 20 гривень. Придбати Лот можна протягом 72 годин (3 доби).

Після закінчення терміну перемагає остання (найвища) ставка під Лотом. Протягом 24 годин потрібно перерахувати кошти за Лот за вказаними реквізитами - картка ПриватБанку 4149 4978 2335 8173 (Євпак Юлія Сергіївна) (КОШТИ БУДУТЬ ВИКОРИСТАНІ НА ПОТРЕБИ БІЙЦІВ).

Підтвердження оплати - фото чи скрін чеку (!!!) в приват адміністраторам групи. І після цього зможете отримати сертифікат на вечерю для двох (ЗА РАХУНОК ЗАКЛАДУ!!!). Заклади, що пригощатимуть, будуть зазначені перед Лотом заздалегідь», - йдеться у повідомленні групи.

Крім того, всі охочі можуть стати Лотами аукціону. «Якщо Ви маєте бажання подати себе як Лот – звертайтесь в приват до адміністраторів групи.

Звіти за використання коштів, зібраних на аукціоні «Благодійний тет-а-тет» будуть подаватись в цій групі, а також в групі https://www.facebook.com/groups/volunteerLutsk/?fref=ts У будь-яких незрозумілих ситуаціях - пишіть в приват))», - пишуть організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus