USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На підтримку ЗСУ і ВПО: під Луцьком влаштують благодійний вечір за участі БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

17 Березня 2024 16:21
У готельно-ресторанному комлексі «Gosti grill & forest», що поблизу Луцька, 21 березня відбудеться благодійний вечір за участі відомого гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Мета заходу – збір коштів для ЗСУ.

Як повідомляють організатори, у програмі – благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок спорту, шоубізнесу, політиків та митців.

«Справжня атмосфера аукціонів – азартні торги за ексклюзивні речі! І, звісно, музика! Цього вечора для вас гратиме кращий гурт України – БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, який вже зібрав більш як 50 мільйонів гривень на потреби ЗСУ. Ведучі вечора – Тетяна Песик та Віктор Гевко (V.I.P. Тернопіль). Мета вечора – зібрати кошти на потреби 6-го прикордонного Волинського загону (м. Луцьк)», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: «Причина всім зрозуміла»: гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» змінив літеру в назві

Адреса: Луцький район, с. Брище, (Урочище Копачівка, буд 1). Збір гостей о 18:00.

КВИТКИ: https://bit.ly/bo_lutsk.

Інформація: +38 095 001 02 57.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus