USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Без обмежень: до Луцька їде учасник шоу Х-фактор

26 Січня 2017 16:10
Учасник шоу «Х-фактор 7» гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» їде в Луцьк.

Варто додати, що нещодавно БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, відомим українським рок-романтикам, виповнилось 18 років. І саме в день свого повноліття гурт презентував новий сингл з майбутнього альбому «Тону». Новий альбом вийде на початку лютого і буде називатись, як і перший сингл - 5хвилин. У прихильників гурту з Луцька буде можливість почути ці пісні, та композиції, які гурт виконував під час проекту Х-фактор 7, на концерті в Палаці культури 28 січня о 19:00.

«Тону... Саме назва говорить багато про що. Такі слова люди говорять, коли відчувають відчай - відчай від невзаємного почуття, або коли не мають змоги реалізувати своє кохання... Це мій роздум на тему, яка завжди була, є і буде актуальною для людства. На тему взаємовідносин між чоловіком та жінкою... Пісня про та для всіх закоханих людей», - розповідає про нову пісню фронтмен гурту Сергій Танчинець.
Музика – Сергій Танчинець

Слова – Сергій Танчинець

Саундпродюсер – Артур Данієлян

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» запрошує на концерт усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання.

«Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Замість цього, пропонуємо приємне спілкування в тісному колі близьких людей, відверте та безкомпромісне», - запевняють організатори.

На сьогодні гурт вже презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ.
Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. Приходьте та переконайтесь!28 січня 19:00, Палаці культури міста Луцька

Вартість квитків: 130-320 грн.

Придбати квитки онлайн можна тут: https://www.concert.ua/eventpage/uchasnik-shou-h-faktor-01
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хммм... Показати IP 23 Січня 2017 01:24
Квитки на концерт хлопців - від 130 до 350 грн. Чи не закруто? Для прикладу: на концерт "Океану Ельзи" в Луцьку (який заплановано на травень) квитки можна придбати за 200-350 грн. Але ж Вакарчук - "зірка" трохи іншого масштабу...
123 Показати IP 27 Січня 2017 14:52
хлопці збирають гроші на АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus