USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Богдан Бенюк зустрівся з бійцями АТО в обласному госпіталі

28 Грудня 2015 10:28
Проект «Мистецька терапія» триває. До учасників АТО приїздять відомі українські артисти чи співаки, аби хоч якось підтримати захисників України. Цього разу до наших земляків, які перебувають на реабілітації в обласному госпіталі ветеранів війни, завітав Народний артист України Богдан Бенюк.

Відбувається він за сприяння Заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького і Благодійного Фонду «Рідна Волинь». Про це повідомляє ВОДТРК.

У рамках проекту «Мистецька терапія» до Луцька завітав знаний український актор театру і кіно Богдан Бенюк. Він зустрівся з учасниками АТО, які нині проходять реабілітацію в обласному госпіталі ветеранів війни. Богдан Бенюк переконаний, що хлопці, які повертаються з передової, потребують не лише духовної підтримки, а й матеріальної.

«Дуже важливо, щоб бійці відчували, що їх не забула держава у підтримці. Це надзвичайно важливо, адже багато претензій від бійців, це те, що вони не мають статусу і не мають тих пільг, які повинні мати. Такі люди мають бути зняті з посад і за це відповідати», − наголосив він.



За сприяння Заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького і Благодійного Фонду «Рідна Волинь» із бійцями вже поспілкувалося чимало відомих українських артистів і співаків.

«У цьому році програмою мистецька терапія від БФ «Рідна Волинь» охоплено більше 500 бійців АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі ветеранів війни. Ці зустрічі необхідні для них, бо допомагають їм повернутися до нормального життя. І нехай для них нашою подякою будуть ті позитивні зміни в нашій державі, які ми всі очікуємо», − зазначив голова БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Народний артист України Богдан Бенюк не вперше зустрічається з бійцями АТО, частенько їздить на передову з виставами. До Луцька ж він привіз цілий «оберемок» жартів і байок, якими потішив хлопців. Також актор розповів свої життєві історії, пов’язані зі зйомками у фільмах. Завдяки такій невимушеній атмосфері зустрічі у присутніх залишилися лише позитивні враження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 11:37
А чому не на передовій?
стоп Показати IP 28 Грудня 2015 22:44
ми просто любиво вас
спорт Показати IP 28 Грудня 2015 22:45
ми знаемо що ви були друзями з в хурсенко
Ольга Показати IP 29 Грудня 2015 23:18
Довгий час думала, що Бенюк порядний, вихований чоловік. Але його дії, за часів його депутатства, а особливо під час розправи над керівником одного із каналів... показали його хамське нутро. А мистецький проект сам по собі добрий тільки потрібно, щоб Іваницький це реалізовував десь там, де дійсно стріляють... А так "сиджу в кущах, і жду героя" "Свідомий українець" Бенюк мабуть і не баче того, що те що сьогодні і відбувається в Україні є і його депутатською виною. Він цього просто не хоче бачити, думає що цього ніхто не памятає. Відсидівся трішки.. і знову за рахунок фондів дай поїжджу по госпіталях, покидаю "горбух" А там і якусь грамоту, чи ордена... Ось так "воскресають" депутати які привели Україну до розколу...
Микола Бабій до Ольга Показати IP 31 Грудня 2015 20:26
19-21.02.14р. я стояв на першій Михайлівській барикаді, єдиній, через яку пускали авто. Я - зупиняю машину для огляду, а то- Бенюк:"Що ж ти мене затримуєш, я ж- борщ на Майдан вожу". Якраз, коли- стріляли. Зарахуйте це йому, Оля, за добру справу. Каже Бог "відомсту - мені".
Ольга Показати IP 3 Січня 2016 00:13
Борщ то добре бабусі якійсь чи жіночці носити було, що і робили честь і хвала їм за це.. А депутату потрібно державні справи вищого рівня вирішувати... Єднати Україну... боронити народ від наруги...думати головою... вирішувати... кричати...волати... а не займатися борщами. Ви Миколо стояли ж на передоаих рубежах. Та що там говорити за...нець він та й годі. При всіх владах при кормушці був.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus