USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Богдан» починає виробництво китайських авто

2 Жовтня 2013 13:34
Виробництво китайських легкових авто Lifan стартує у листопаді на заводі легкових автомобілів корпорації Богдан у Черкасах. Про це повідомив комерційний менеджер представництва Lifan в Україні Джейкоб Ліу, - інформує Gazeta.ua.

«Початок великовузлового (SKD) складання вже затверджене. Перші партії SKD - комплектів прибудуть в Україну в листопаді. Що стосується дрібновузлового (CKD) складання, то ми знаходимося на стадії переговорів з корпорацією Богдан», - повідомив він.
Ліу розповів, що на заводі буде виробляється чотиридверний седан С-класу Lifan 620 і кросовер Х60 в кількості близько 500 автомобілів на місяць. Про інші подробиці проекту поки не повідомляється.

Також Ліу поскаржився на низькі продажі авто цієї марки в Україні за підсумками січня - вересня. «Першою чергою, на це вплинуло введення спецмита на імпортні автомобілі, а також введення утилізаційного збору. Але подібні критичні моменти відкрили для компанії Lifan додаткові можливості - несподівана зміна політики по відношенню до імпорту авто закріпило співробітництво між Lifan і компанією Богдан», - зазначив менеджер.

Генеральний директор офіційного імпортера Lifan, компанії «Богдан Восток Авто» Олександр Миненок, уточнив, що в січні-серпні в Україні продали 384 автомобіля цієї марки або на 44 % більше , ніж за той же період 2012 року.

Нагадаємо, раніше корпорація Богдан оголосила про старт великовузлового складання китайського бюджетного позашляховика Great Wall Motor Naval H3 . До кінця року будуть випущені 500, а в наступному - 1,2 тисяч автомобілів. 25 вересня представники корейської Kia Motors Corporation заявили, що планують підписати угоду з Укравто про збірку чотирьох моделей на Запорізькому автозаводі (ЗАЗ) .

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ден Показати IP 2 Жовтня 2013 19:18
за***сь!!! нарешті) дочекались
Луцьк Показати IP 2 Жовтня 2013 20:36
На автозаводі людей викдають уже всі попідписували документи, 50 процентів скорочення.Ніхто нікому не потрібен сам наальник відділу коїть, що хоче,хто фарширований остається хоч працює вього рік-два.А 10-20 вон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus