USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Богдан Шиба привітав випускників-медалістів

26 Червня 2009 17:43
Сьогодні у школах міста відбудуться випускні вечори. Про це 26 червня повідомляють «Волинські Новини».
Цього року 1675 луцьких одинадцятикласників закінчили навчання у школах. Найкращі з них – медалісти (золоті медалі – 52 учня, срібні – 29 учнів), лідери учнівського самоврядування, переможці різноманітних олімпіад, зібралися сьогодні в народному домі «Просвіта».
Їх привітав та благословив на доросле життя єпископ Луцький і Волинський православної церкви КП Михаїл. Луцький міський голова Богдан Шиба у своєму вітальному слові випускникам побажав навчатися не лише в українських вузах, але й за кордном, але завжди повертатися до рідного міста. А на пам’ять про Луцьк Богдан Шиба подарував кожному випускнику книгу про місто, – пише сайт Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 18:36
по моєму загрниця дітям подарує не тільки книгу так що ймовірність повернення в рідне місто маловірогідна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus