USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Богдан Шиба вимагає, щоб перед ним вибачилися

26 Травня 2009 10:38
Луцький міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції сьогодні, 26 травня, зазначив, що він - не лікар, аби давати оцінку закиду, який прозвучав на сесії обласної ради. Про це інформує репортер \"Волинських Новин\".
У волинських медіа, пише сайт Луцької міськради, вже неодноразово поширювалися заяви голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка  щодо негативної  оцінки діяльності Луцького міського голови Богдана Шиби.
Подібні заяви можна було б залишити на власному сумлінні високопосадовця, однак 15 травня під час сесії облради Анатолій Грицюк дозволив собі некоректні висловлювання на адресу Луцького міського голови Богдана Шиби, не називаючи конкретних цифр і фактів.
Посадова особа органів місцевого самоврядування повинна керуватися у власних діях виключно законодавством. Вислови, до яких вдався Анатолій Грицюк, суперечать  принципам державної служби та етиці державного службовця, про які йдеться у Законі України «Про державну службу» та Законі України «Про службу в органах місцевого самоврядування».
Всі ми люди і маємо право на емоції, але мораль посадовця органу влади змушує відповідати за кожне сказане слово – перед законом, громадою чи, зрештою, власною совістю. Тому  подібна заява з уст голови найвищого представницького органу Волині, яка ганьбить гідність Богдана Шиби, як міського голови, вимагає спростування і, принаймні, вибачення.
Окрім того, міський голова під час прес-конференції сьогодні, 26 травня, зазначив, що він - не лікар, аби давати оцінку закиду, який прозвучав на сесії обласної ради.
Довідково:
Питання придбання автомобіля «Крайслер» для голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка знову «виринуло» під час обговорення питання «Про звіт голови обласної ради Грицюка А.П.», – повідомляє 15 травня репортер «Волинських Новин».
 
Голова фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко зазначив, що при придбанні автівки «Крайслер» пан Грицюк проінформував, що порадився з депутатськими фракціями. «З фракцією «Наша Україна» не радилися», – сказав пан Слабенко. Він попросив Анатолія Грицюка назвати конкретно фракції-«радники».
 
«Я ніколи не був прихотливий до марки машини», – зазначив пан Грицюк. Він сказав, що придбання «Крайслера» йому запропонував голова ОДА Микола Романюк. Анатолій Грицюк наголосив, що для потреб кожного заступника губернатора придбано по автівці. Крім того, голова Волиньради розповів, що не наголошує на вартості машини пана Романюка, яка коштує дорожче за «Крайслер». «Шиба вже дві (автівки – «ВН») побив, а третю йому подарували...» – сказав Анатолій Грицюк. Він готовий пану Слабенку надавати машину «Крайслер», оскільки вона – не його власна, а автогаража облради.
 
«Якщо ви хочете, щоб я їздив на тачці, купіть мені і буду», – підсумував голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus