USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Богдан Шиба знищить хаос на луцьких ринках?

25 Серпня 2009 09:22
Луцький міський голова Богдан Шиба озвучив інформацію про Постанову Кабміну, котра регулює організацію діяльності продовольчих, непродовольчих та змішаних ринків. Згідно з цим документом, необхідно провести інвентаризацію ринків за два місяці. Про це 25 серпня йшлося під час щовівторкової оперативки керманича обласного центру Волині, – інформує репортер «Волинських Новин». Луцький градоначальник наголосив на створенні належних умов праці для тих, хто працює законно на торговищах міста. «Потрібно не допускати створення «вогнищ» стихійної торгівлі», – зазначив пан Шиба. Він додав, що із унормуванням торгівлі на ринках міста побільшало надходжень від ринкового збору до міської казни. Луцький міський голова переконаний, що тільки наведення порядку, а не хаос, допоможе у наповненні місцевого бюджету. Тому усі служби повинні виходити із цього принципу. «Необхідно максимально відсікти «тіньові» прояви на ринках», – додав луцький керманич. Оскільки велику частину роботи у Луцьку із інвентаризації ринків здійснили до появи Постанови Каміну, пан Шиба наполіг на тому, щоб такі заходи завершили до 1 вересня. Тому уже за місяць потрібно взяти діяльність ринків на постійний і пильний контроль. Луцький міський голова вирішив потурбуватися про лучан узимку, а тому наголосив на забезпеченні мешканців обласного центру Волині фруктами та овочами. Він нагадав про активізацію роботи фермерських місць продажу сільськогосподарської продукції і про контроль за рівнем цін на продовольчі товари на ринках міста. На думку міського голови, є серйозні спотворення у ціновій політиці на торговищах. Зауважимо, що у вересні планується проведення розпродажів сільськогосподарської продукції на спеціальних ярмарках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім-чиновник Показати IP 27 Серпня 2009 13:48
Побалакаєм, побалакаєм відкати з підприємців візьмемо та й новорічні свята буде за що святкувати. А вони - бариги нехай далі вкалують - нам на прожиття заробляють.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2009 21:49
А для чого ж і лякають підприємців,лише для косіння бабла.Бо бабло перемагає добро, а збирає представник відділу підприємництва євген.А кому носить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus