USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Боялися, щоб баскетбольні конструкції витримали кількість данків»: у Луцьку визначився одноосібний лідер Кубка міського голови

10 Липня 2023 09:38
В обласному центрі Волині після середини пройденої змагальної дистанції визначився лідер Кубка міського голови з баскетболу. Нині турнірну таблицю очолює команда MOJO, яка не програла ще жодної гри. За ними йде колектив, який поки не знав гіркоти поразок, але має меншу кількість зіграних матчів – SlamCity.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини віцепрезидент Федерації баскетболу Волині Дмитро Чайковський, формат чемпіонату передбачає гру з двох чвертей або ж до 51 очка. Вперше сім ігор у чемпіонаті вдалося провести на відкритому майданчику, а не в приміщенні, як це було раніше через погодні умови.

Читати ще: Всі налаштовані на перемогу: у Луцьку за Кубок міського голови змагаються 9 баскетбольних команд. Фото

Після цих матчів визначилися дві команди, які ще не програвали. На першому місці йде команда MOJO (п’ять ігор), на другому – SlamCity, яка теж ще не програвала, але зіграла менше матчів. Протягом ігрового дня в суботу відмінно зіграла команда BMGroup, яка виграла дві гри та нині посідає третє місце.
Також непогано виступила і молодь, яка працює в рамках Staryy Lutsk University Camp 2023. Вони несподівано обіграли команду «Є Бінго», в складі якої – ексгравці «Старого Луцька» Дмитро Швагринський та Роман Бондарук (щоправда, Швагринський у цьому матчі не грав).

«Я думаю, для молодих гравців це мотивація працювати надалі. Впевнений, що ми ще неодноразово побачимо від них хороші ігри», – відзначив Дмитро Чайковський.
Також він акцентував, що у Луцьку вже сформувалося баскетбольне ком’юніті, з’являється багато вболівальників. Свої команди створюють і представники бізнесу, працюючи над тим, щоб колективи мали гравців і задньої, і передньої ліній. Дмитро Чайковський подякував керівництву міста та департаменту молоді та спорту за можливість проводити змагання на відкритому спортивному майданчику.

«Баскетболу в міжсезоння не стало менше. У багатьох хлопців є можливість грати з професійними гравцями. Загалом рівень Кубка доволі високий, команди демонструють видовищний баскетбол. Учора я переживав, щоб баскетбольні конструкції витримали кількість данків», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баскет Показати IP 10 Липня 2023 12:19
нечесно, що аматорські команди змагаються з командами де грають професійні гравці. Я думаю то варто якось розділяти, щоб була справжня конкуренція.
Сарк Показати IP 10 Липня 2023 13:52
Ого скільки не мобілізованих ТЦК ти де ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus