USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Хто став переможцем Кубка міського голови з баскетболу. Фоторепортаж

20 Серпня 2023 16:18
MOJO – володар першого Кубка міського голови з баскетболу. У фіналі переможці турніру впевнено обіграли Slam City – 115:89. Бронзові нагороди отримала команда BMGroup-LNTU.

Учора у півфінальних іграх визначилися фіналісти турніру – MOJO та Slam City – у складах яких є чимало представників суперлігового «Старого Луцька». А в матчі за третє місце повинні були зіграти «Є Бінго» та BM Group-LNTU.

Саме останні впевнено перемогли своїх суперників у бронзовому протистоянні – 108:69. Цікаво, що команди догравали цю гру в неповних складах, що незвично для баскетболу. У «Є Бінго» на майданчику було троє гравців, BM Group-LNTU – четверо.
У фіналі ж зійшлися важковаговики турніру, в складах яких було по троє гравців «Старого Луцька», щоправда у цьому матчі не заграв баскетболіст Slam City Володимир Коцько. Саме його не вистачало команді у першій чверті, яку впевнено виграли баскетболісти MOJO – 31:19.

У другій десятихвилинці Slam City в складі з Олександром Тимощуком, Кирилом Панфіловим та Петром Глушком вирівняли ситуацію на табло, наблизившись у рахунку на три очки – 52:49.
Після великої перерви MOJO, за який грали Максим Дейна, Григорій Алтухов та Олександр Прозапас, знову наростили перевагу – 76:67.

У фінальній десятихвилинці «слемери» налаштовувалися переломити хід матчу, але їм це зробити не вдалося. Баскетболісти MOJO впевнено діяли та не дозволяли суперникам розігратися під своїм кільцем, натомість самі регулярно закидали. На останніх секундах вони почали куражитися, забиваючи данки та трьохочкові.
В підсумку MOJO святкували перемогу в фінальному матчі (115:89) та стали володарями Кубка міського голови.

Луцька міська рада (Департамент молоді спорту) та Федерація баскетболу міста Луцька.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus