USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Бояться дзвінків з України й Білорусі та щодня читають «Красную звезду»: в російській армії посилюють пропаганду

9 Квітня 2022 07:00
РФ посилює пропаганду серед особового складу військових навчальних центрів. Про це йдеться у листі начальника ракетних військ і артилерії ЗС РФ Михайла Матвєєвського до керівників навчальних центрів, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема Матвєєвський вимагає довести до особового складу заборону відповідати на дзвінки та повідомлення з телефонних номерів з кодами +375, +380 (Білорусь, Україна). Якщо все ж виклик прийнято, все, що сказав співрозмовник, за визначенням сприймати як брехню і провокацію (незалежно від змісту розмови). Після цього заблокувати цей номер на своєму телефоні, затим звернутися до оператора мобільної мережі щодо блокування абонента.

Пропаганда також має включати роз’яснення про плюси участі у війні з Україною. А саме – про соціальні гарантії та підвищені виплати.

Всі українські та «інші» ресурси оголошуються такими, що розповсюджують фейки й недостовірну інформацію.

Натомість всі військовослужбовці зобов’язуються щодня ознайомлюватися зі змістом газети «Красная звезда».

Все це продовжує політику повної інформаційної самоізоляції РФ та впровадження пропаганди на рівні Північної Кореї. Будь-який зовнішній вплив (незалежно від якості та тематики контенту) за визначенням оголошується ворожим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Га? Показати IP 10 Квітня 2022 00:34
Москалі приперлися до нас не лише з танками, гарматами, мінометами, але й при підтримці інформаційного війська, у т.ч. газетою "Красная звезда". А наші держмудозвони ще у 2018 - посеред "гібридної війни" під надуманим роздержавленням державних ЗМІ ліквідували головну військову газету ЗСУ "Народну армію". А зараз в окопи наших бійців раша закидає свою "Красную звезду". Хто відповість за цей злочин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus