USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боксерський клуб у Луцьку хоче відремонтувати спортзал

19 Липня 2018 13:47
Громадська організація «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву» просить дозволу в міськради на ремонт нежитлових приміщень на проспекті Відродження, 22 а.

Про це йшлося 19 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Так, на розгляд комісії був винесений проект рішення про надання дозволу на проведення ремонтних робіт в орендованому нежитловому приміщенні на проспекті Відродження, 22 а.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, це приміщення знаходиться в оренді боксерського клубу, тож вони просять надати дозвіл на проведення ремонтних робіт, зокрема вони хочуть углибити підвал та збільшити висоту приміщень.

Зазначимо, що члени комісії внесли пропозицію, щоб перед початком ремонту була проведена експертиза проектної документації за всіма напрямками.

Відтак, комісія рекомендувала підтримати проект рішення на засіданні сесії.

Нагадаємо, у вересні минулого року громадській організації «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву» надали пільги на оренду приміщення за адресою Відродження, 22 а на 5 років, а не на 3, як планувалося раніше. Також нещодавно спортивний клуб «Воїн» презентував ще один спортзал для тренувань – окрім спорткомплексу ЛНТУ, бійці тренуватимуться у спортзалі «Волинського боксерського клубу олімпійського резерву», куди за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» закупили необхідне для занять змішаними єдиноборствами обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus