USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку боксерському клубу нададуть пільгу на оренду приміщення

18 Вересня 2017 11:30
Громадській організації «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву» планують надати пільги на оренду приміщення за адресою Відродження, 22а.

Про це йшлося сьогодні, 17 вересня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

За словами начальника відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко, боксерський клуб покращив стан приміщення, яке орендує.

«Це приміщення знаходиться 3 роки в оренді організації «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву». За час оренди вони суттєво покращили стан приміщення, замінили опалення та підлогу. Зараз вони продовжують роботи в приміщенні. Коли минулого разу приймали рішення про пільги, враховували те, що громадська організація неприбуткова, вона займається дітками. Якщо ми не дамо їм пільгу, то для них буде непосильна орендна плата. Комунальні послуги ця громадська організація сплачує», - зауважила Алла Грабко.

Депутат Юрій Безпятко запропонував організувати виїзд, аби дізнатися, чи організація потребує допомоги та подякувати їм за виконані роботи.

Комісія підтримала рішення про надання пільг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 18 Вересня 2017 13:40
Під скажіть які в цього клубі результати за рік, і які там спорсмени , і де їхні досягнення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus