USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бондар вже підшукав заміну Грицюку?

10 Вересня 2008 16:51
Очільник Волинської облорганізації «ЄЦ» Володимир Бондар висловив думку, що Анатолій Грицюк не здатний належно керувати Волинською обласною радою. Про це йшлося 10 вересня під час прес-конференції, - інформує репортер «Волинських Новин».
Зокрема панові Бондару прикро, що «за свою політичну позицію» «сьогодні постало чітке питання про зміну керівництва обласної ради у формі заступників обласної ради».
Голова «ЄЦ» на Волині зазначив: «Мені здається, що керівництво обласної ради створювалось на певний період, на певну каденцію. І такий же склад обласної ради, який підтримав це керівництво. Добре це чи погано – це питання до депутатів обласної ради. Якщо за чітку і конкретну позицію будуть карати людей, то в результаті ми не будем мати ні демократичних засад в основі цього суспільства, ні якоїсь демократичної позиції».
Водночас Володимир Бондар покритикував Анатолія Грицюка як керівника Волинської облради: «Мені видається, що сьогодні не стільки заступник голови обласної ради, скільки голова обласної ради не може виконувати свої обов’язки. За весь час каденції, коли обласну раду очолює Анатолій Грицюк, ми напевно не бачили, щоб якась сесія пройшла мирно, стабільно, не була провокована Анатолієм Грицюком та чи інша політична сила, не було ображено того чи іншого депутата обласної ради».
«Це не робить честі ні голові обласної ради, ні обласній раді, як представницькому органу взагалі. Мені здається, Анатолій Петрович не має в собі тих якостей, які дозволяли б йому збалансувати інтереси і сили тих фракцій, які об’єднані сьогодні у обласній раді. А Загрева якраз має такі якості і навколо його особистості багато в чому консолідуються депутати. Тому якщо вже таке питання стоїть, то треба подивитися, чи хто сьогодні меншою мірою заслуговує займати ту чи іншу посаду в представницькому органі нашої області», - сказав керівник Волинської обласної організації «ЄЦ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Конкретно Показати IP 10 Вересня 2008 17:50
А хто сказав що Грицюк демократ чи БЮТ патріотична партія?
Ще конкретніший Показати IP 10 Вересня 2008 19:31
Я сказав!
Борух Нибман Показати IP 10 Вересня 2008 19:37
От Налькович, то вже серйозний керівник! Зі всіма посадами справився! Так справився, що аж ні на що не здатний Ющенко туранув його з посади. Загреву жаліти не треба. Він свідомо хоче постраждати від проізволу БЮТу, щоб президент призначив його на посаду губернатора. Така домовленість вже є. Бо якщо його призначать губернатором без зняття з посади, то мочити БЮТ йому буде не з руки, а так - свята помста за несправедливе зняття з посади. Примітивно, але такі вже плани.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 09:33
Єдина заміна Грицюку - це Володимир Налькович, людина, яка не рветься до влади, а лише до грошей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus