USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бондара зняли з губернатора через Шуфрича?

23 Вересня 2008 17:00
Під час понеділкового ефіру передачі «Свобода слова» на ICTV член Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, що Володимира Бондаря зняли з посади голови Волинської ОДА через нього. Про це 23 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Критикуючи діяльність губернаторів західних областей України, спрямовану на ліквідацію наслідків літної повені, колишній міністр МНС пригадав, якою якісною, попри різну партійну приналежність, була його співпраця з головами Львівської та Волинської облдержадміністрації при надзвичайній ситуації в Ожидові (катастрофа у 2007-му поїзда, що перевозив фосфор – «ВН»).
Пан Шуфрич ствердив, що саме через це лояльне ставлення до нього губернатор Волині позбувся посади. Точніше, зі слів екс-міністра, причина звільнення пана Бондаря – те, що він ставив «інтереси людей вище партійної конкуренції».    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Офіційний Показати IP 23 Вересня 2008 17:37
Шуфрич на лаври Шиби замахнувся. Не вийде. Бондаря зняв Шиба за те, що Налькович виступив проти котельні. В священній війні за котельню Богдан Павлович нікому з рук не спустить. А дружив би Бондар з Богданом Павловичем дивись вже б якимсь міністром його Богдан Павлович призначив би.
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 18:05
Шуфрич друг Шиби, Шиба друг Шумика, Шумик член партії Шуфрича... От яка круговерть, а може це абетковий діагноз...?!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 18:12
Саме так і є. Згадайте той славнозвісний буревій в Турійському районі. Тут за Горбатюка говорять а це ж він будучи депутатом ВР з Проньом поїхав до Азарова вибивати бабки і відзначу вибили!!! А пан Бондарь сидів склавши руки, щей потім постарався так розподілити кошти що дехто в повному осязі їх не отримав Ж/ А Шуфрич тоді 3 рази на Волинь приїжав.
new lider Показати IP 23 Вересня 2008 18:36
офіційному: бред!!! ПОВНИЙ БРЕД!!! Дивись друже, щоб безробітним після виборів не стати разом зі своїм шефом.
Vic Показати IP 24 Вересня 2008 11:39
Наші політики - усі одне й теж. Це суцільний "кримінал". Вони лише для людей пофарбувались в різні кольори і "розігрують вистави" у ВР. Тому ми досі живемо в "багні", бо в депутати йдуть не щоб людям допогти, а пролобіювати власний бізнес та придбати заводів "на халяву". Ще декілька років такого знущання над людьми і будемо голі й босі, а вони, "керівнички" наші, втечуть спокійно закордон жити. Потрібні активні та рішучі дії з боку населення України. Нищити треба усі політичні партії без вийнятку і ті, що у ВР в першу чергу.
Потому шо Колгоз Показати IP 24 Вересня 2008 13:03
Що не говоріть, а Шуфрич молодець...А Бондар в повному ЄЦі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus