USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Борг перед бюджетом–найбільш запитувана довідка підприємцями Волині

31 Серпня 2013 12:47
За рік діяльності Центрів обслуговування платників податків в області надали більше півмільйона сучасних послуг. Таку аналітику під час свого виступу в прямому ефірі програми «Реформи: час діяти» на телеканалі «Нова Волинь» озвучила заступник начальника Головного управління Міндоходів в області Інна Степанюк.
«Наше завдання – працювати так, щоб сьогодні підприємець витрачав мінімум часу на спілкування з інспектором і максимум – на головну діяльність. Ми дбаємо про свою ділову репутацію і хочемо, щоб Міністерство доходів і зборів асоціювалось у наших відвідувачів лише із компетентністю, приязним ставленням працівників до своїх клієнтів, фаховими консультаціями, відсутністю корупції», – наголосила Степанюк.
Серед найбільш запитуваних сервісних послуг, якими активно користується бізнес-середовище Волині – довідка про заборгованість перед бюджетом, яка розсилається платникам податків в електронному вигляді, антикорупційний проект «Пульс», безкоштовні ключі електронного цифрового підпису, «горизонтальний моніторинг», яким в експериментальному режимі користуються великі підприємства.
Зі слів Інни Степанюк, зараз кожен платник податків – від найдрібнішого підприємця до потужного підприємства може отримати послуги того змісту і якості, яких він потребує, без візиту до інспекції і спілкування з її працівниками. Достатньо лише мати доступ до Інтернету та ключі електронного цифрового підпису, які фахівцями Міндоходів видаються безплатно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 31 Серпня 2013 12:58
Так,послуги податкової змінилися. Тепер хабарі податківці беруть перахунком грошей на картку банка. Картка оформлена на пенсіонера, і нема контакту з готівкою. Такий метод практикується і в міліції,і у виконавчій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus