USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» і «Шахтарю» було б цікавіше, – Тлумак про Прем'єр-лігу з 16 команд

27 Листопада 2019 17:31
Головний тренер Волині Андрій Тлумак вважає, що Прем’єр-ліга з шістнадцяти команд була б кращим варіантом, аніж з чотирнадцятьма.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів головний тренер «Волині» Андрій Тлумак.

Так, вже з наступного сезону Прем'єр-лігу планують розширити до чотирнадцяти команд, проте футбольна громадськість вважає, що кращим варіантом було б зробити повноцінний чемпіонат з шістнадцяти команд. Так вважає і Андрій Тлумак.

«Ми пропонуємо це вже кілька років - минулого року пропонували, і цього року. З тим рівнем Першої ліги, і з тим рівнем Прем’єр-ліги, я вважаю, можна зробити чемпіонат з шістнадцятьма командами. Чемпіонат буде значно цікавіший, аніж з чотирнадцятьма командами, бо чотирнадцять команд – це буде ні туди, ні сюди, буде мало ігор і команди не поділиш на дві групи, як є зараз – там буде забагато, там мало», - зазначив Андрій Тлумак.

Він висловив думку, що й флагманам українського футболу «Динамо» та «Шахтарю» такий чемпіонат був би цікавішим: «Ми минулого року багато говорили, робили відеоролики, але нас ніхто не слухає. Я просто не розумію «Шахтар» і «Динамо», яким би, напевно, було б так цікавіше».

Вже сьогодні о 19.00 на електронних сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини вийде велике інтерв’ю з головним тренером «Волині» Андрієм Тлумаком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus