USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Англійська Прем'єр-ліга призупинила трансляції своїх матчів у Росії на шість років

10 Червня 2022 22:25
Англійська Прем'єр-ліга (АПЛ) на шість років призупинила контракт у понад 50 млн євро з російською телекомпанією «Матч ТВ» на трансляцію матчів у РФ.

Про це повідомляє НВ з посиланням на The Athletic.

За інформацією ресурсу, 9 червня клубам АПЛ повідомили, що угоду з телекомпанією, що належить підсанкційному «Газпромбанку», призупинено.

Новий контракт із «Матч ТВ» мав розпочатися наступного сезону 2022/2023, а його термін закінчувався в 2028 році.

Цьому рішенню передувало березневе повідомлення про те, що англійська Прем'єр-ліга переглядає домовленості про мовлення в РФ.

Потім АПЛ призупинила одну трансляційну угоду в Росії з великою платформою Okko Sport, чия група Rambler належить державному банку «Сбербанк».

Крім того, Ліга та клуби пожертвували 1,2 млн євро на підтримку народу України для доставки гуманітарної допомоги безпосередньо нужденним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus