USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Боротимуться з порушниками паркування по-новому: в Луцьку може з’явитися евакуатор

12 Жовтня 2022 11:46
В обласному центрі напрацьовують питання щодо появи в місті евакуатора, який евакуйовуватиме з вулиць автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху. Нині також шукають майданчик, куди можна було би відвозити такі транспортні засоби.

Про це йшлося 12 жовтня під час засідання виконкому міськради.

Член виконавчого комітету Олег Іванюк зауважив, що, на його думку, нині інспектори, які стежать за дотриманням у місті правил паркування, перетворилися на механізм для заробляння грошей на штрафах. Він звернув увагу, що найчастіше інспекторів можна зустріти в центрі Луцька та на околицях.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що інспектори з паркування – інструмент для наведення ладу на вулицях міста. Він наголосив, що часто надходять виклики з різних районів, де, наприклад, припарковані автомобілі блокують проїзд спецтехніки до сміттєвих контейнерів.

Як додав, протягом останніх двох місяців інспектори разом з патрульними відпрацьовують ситуацію на авторинку на 40-му кварталі, що частково дало результати.

«Але ті люди, які не хочуть заплатити 100 гривень, аби поставити машину, лізуть до інспекторів, до патрульних битися, вони знімають номерні знаки, ставлять червоні номери, яких немає в базі. Обстановка непроста, але ми наведемо там лад», – сказав Ігор Поліщук.

Читати ще: Зривав номерні знаки, закривав усе руками й ногами: луцькі муніципали оштрафували водія «геліка»

Він анонсував, що міськрада напрацьовує питання щодо появи в Луцьку евакуатора з фронтальним завантаженням, який буквально за хвилину зможе забирати з вулиці автомобіль, припаркований із порушенням правил дорожнього руху. Також міськрада шукає майданчик, куди можна було би відвозити евакуйовані машини.

На головному фото – евакуація автомобіля, припаркованого з порушенням ПДР, в Києві
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 12 Жовтня 2022 13:11
Давно пора і одним евакуатором не справитись
Свідок до Петро Показати IP 12 Жовтня 2022 15:30
На перших порах треба присутнісь патрульної поліції під час евакуації автівок, бо муніципали зброї не мають. Будуть конфлікти. Гарантію даю.
Александр - 1 Показати IP 12 Жовтня 2022 13:37
Давно пора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus