USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бойовик Плотницького розповів, як терористи обстрілювали Луганськ

27 Листопада 2017 21:51
Терорист Віталій Воротилін, що воював проти України у батальйоні «Зоря» під командуванням колишнього керівника «ЛНР» Ігоря Плотницького, заявив, що луганські бойовики самі обстрілювали ними ж окуповане місто, а згодом звинувачували в цьому Збройні Сили України.

Відео його допиту виклало у вільний доступ так зване «міністерство держбезпеки «ЛНР», пише ТСН.

«Добровецький з позивним «Тринадцятий» командував мінометним розрахунком в роті. Впродовж усього часу він неодноразово залишав наші позиції, кудись їздив. Я потім згодом дізнавався, що відбуваються обстріли шкіл, базару, лікарень. Звичайно, він сам не міг кудись виїхати. Це все без відома керівництва не відбувалося», – каже бойовик.
Зауважимо, що Воротиліна звинувачують у співпраці з українською стороною. Зокрема, зараз у "ЛНР" відбуваються масові затримання бойовиків із батальйону Плотницького. Таким чином нинішня «влада» намагається довести, що в Луганську нібито діяла українська диверсійна група.

Нагадаємо, 21 листопада в Луганську розгорівся конфлікт між ватажками бойовиків «ЛНР» Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом, а в протистояння були залучені бойовики ватажка «ДНР» Олександра Захарченка і ФСБ РФ.

Надвечір до міста з боку РФ почали підтягуватися колони військової техніки з БТРами, зенітками та УРАЛами. 22 листопада повідомили про захоплення будівлі «Генпрокуратури ЛНР», під час якого було заарештовано низку чиновників.

23 листопада ватажок терористів Плотницький подав у відставку, а його місце до «виборів» зайняв глава «Міністерства держбезпеки» Леонід Пасічник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus