USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Браконьєрам, які вбили двох лосів, загрожує до 3 років ув’язнення

20 Вересня 2017 08:14
За фактом вбивства двох лосів слідчі Любешівського відділення поліції Волині розпочали кримінальне провадження проти двох браконьєрів.

Про це повідомляє УНН з посиланням на сектор комунікації управління НП у Волинській області.

Нагадаємо, 17 вересня працівники лісового господарства затримали 2 автомобілі: Nissan (з волинськими номерними знаками) та Volkswagen – із литовською реєстрацією. У багажному відділенні Nissan Patrol знаходилася розфасована тушка лося, в салоні перебували двоє мешканців району, 42 та 40 років.

В результаті огляду автівок було виявлено 15 мішків з м’ясом. Також там була голова вбитого лося.

Кільком чоловікам вдалося втекти. Транспортний засіб Nissan Patrol та тушку лося правоохоронці вилучили.

Наразі двом затриманим чоловікам інкримінують злочин за ч.1 ст. 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Земляк Показати IP 22 Вересня 2017 22:20
Наїстся іванко семенович бутько лосятини на АЗК ВОГ в Любешові,а може й ні,Єремеєв Женік відмаже- але буде дорого.ну нічого він ще на заправці "наворує"він це вміє за 20років праці на АЗС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus