USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Бракує підписів? Агітатори за відкликання депутатів ходитимуть по квартирах

17 Липня 2017 15:51
Так звана ініціативна група, яка закликає лучан відкликати п’ятьох депутатів Луцької міської ради, проводитиме збір підписів за принципом «від дверей до дверей».

Тобто активісти ходитимуть по квартирах та пропонуватимуть поставити підпис за відкликання депутатів, йдеться на сторінці активістів у Фейсбуці.

Вочевидь, олігархічній групі «Континіум», яка фінансує для БПП «Солідарність» відкликання неугодних депутатів Луцької міської ради, завдяки «квартирній ініціативі» доведеться витратити на це ще більше коштів, які згодом тягнутимуть з кишень лучан. Досі активісти обходилися наметами, в яких дезінформують лучан щодо діяльності депутатів міськради, зокрема стверджують, що вони обкрадають бюджет та збирають підписи за їх відкликання.

«Є така інформація, що цим молодикам за тиждень платять по 3200. Три тижні вони збиратимуть підписи, і одна людина отримає 9600. За інформацією «ВолиньПосту», підконтрольного видання «Континіуму», таких уповноважених осіб є 93. За підрахунками виходить близько мільйона гривень – 892 800 гривень», – зазначив депутат Олександр Козлюк і додав, що такі кошти витрачають, аби «усунути непідконтрольних депутатів та нав’язати виборцям свою думку». Окрім зарплатні агітаторів, до витрат «Континіуму» на відкликання депутатів міськради потрібно додати також вартість виготовлення якісних брендованих палаток, розробки бюлетнів, оплату праці охоронців і координаторів тощо.

Нагадаємо, що члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а для сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті, аби довести його до банкрутства.

Обранці громади, однак, зазначають, що для їх відкликання немає жодних законних підстав. Вони теж повідомили, що «Континіум» з метою усунення їх із міської ради витратить більше мільйона гривень – на оплату праці агітаторів, охоронців і координаторів, виготовлення орендованих палаток, друк бюлетенів тощо. Натомість олігархічна група планує приватизувати, зокрема, «Луцьктепло», аби диктувати місту свої тарифи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
уважний Показати IP 17 Липня 2017 16:46
І математиком не треба бути, щоб зрозуміти, що така шкурка вичинки варта. Тільки Тепелен (Континіум) - 28 мільйонів з Луцьктепла - це 1 борг. А скільки ще можна з лучан потягнути, якщо заганяти комуналку в борги щороку? А ячкщо взагалі взяти її в свої руки? Отож бо. А борги за надуманих підстав і фіктивні банкрутства - у цьому комнтиніум віртуози.
Лучанин Показати IP 17 Липня 2017 16:56
Ми платимо податки і нам вирішувати відкликати вас чи ні. Якщо ви так турбуєтесь за свої "теплі крісла", тоді краще скажіть, що конкретно-корисного для міста ви зробили?
ще уважніший Показати IP 17 Липня 2017 17:02
Континіум - найгірші бандюки з усіх бандюків, а в Порошенка тільки такі зараз в "друзях" ходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus