USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які наслідки матиме відкликання депутатів із міськради для лучан

16 Липня 2017 15:28
Лучани повинні розуміти, що, відстоюючи відкликання депутатів міської ради, БПП «Солідарність» і олігархічна група «Континіум» насамперед переслідує власні загарбницькі інтереси й опісля усунення неугодних обранців громади намагатиметься повернути й примножити затрачені з цією метою кошти.

Така думка, зокрема, прозвучала під час ефіру програми «Запитай у депутата» на ТРК «Аверс» 14 липня.

Депутат міськради Олександр Козлюк розповів, що перш за все «Континіум» працюватиме над тим, аби приватизувати «Луцькводоканал» і «Луцьктепло», аби диктувати місту тарифи і, за потреби, контролювати лучан.

«Буде щось не так і ніхто нічого не чекатиме, а відразу відрубають водичку, каналізацію і т. д.», – відзначив Олександр Козлюк. Та наголосив: «Ми всі з вами живемо у квартирах і залежні від усього цього».

Читайте ще: «КОНТИНІУМ» ВИТРАТИТЬ НА ВІДКЛИКАННЯ НЕУГОДНИХ ДЕПУТАТІВ БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА

Окрім Олександра Козлюка, представники БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», окрім Олександра Козлюка, вимагають відкликання з Луцької міської ради Євгенія Ткачука, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Депутати ж заявляють, що для їхнього усунення немає жодних законних підстав, а саме відкликання можна назвати спробою БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.

Також депутати підкреслили, що за їхнього усунення відповідні округи втратять своїх представників у Луцькій міській раді.

«Якщо, не дай Бог, ця брудна справа, яку затіяли з брудними грішми, купуючи людей, вийде, округи, на яких ми обиралися, не матимуть своїх депутатів. Тобто не буде депутата, який представлятиме на цих округах людей. І цього людям не говорять», – відзначив Євген Ткачук.

Читайте ще: ЧИ РЕАЛЬНО ВІДКЛИКАТИ ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКРАДИ

З огляду на ситуацію Костянтин Петрочук, своєю чергою, звернувся до лучан із проханням: «Перевіряйте факти, про які вам говорять, перевіряйте нас, перевіряйте те, що ми вам говоримо, завжди перед тим, як щось зробити, перевірте все. Так само – зайдіть на округи, які ми представляємо, і поспілкуйтеся з людьми».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus