USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Брати-близнюки, які напали на жінку в Рівному, – із родини медиків: нові подробиці

31 Серпня 2021 19:29
У місті Рівне підлітки-близнюки могли напасти на місцеву жительку, щоб втілити у життя жорстокі дії, побачені в заборонених фільмах.

Хлопець, який вдарив жінку ножем, затриманий, а його брата вважають свідком, повідомили у Головному управлінні Нацполіції в регіоні, передає УНІАН.

За відомостями правоохоронців, підлітки з благополучної й повноцінної сім’ї та раніше не потрапляли у поле зору поліції.

Розпочато провадження за ч. 4 ст. 296 («Хуліганство, вчиненого із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень»). За таке правопорушення загрожує до семи років позбавлення волі. Будуть призначені низка експертиз, зокрема, судова психолого-психіатрична.
Постраждалу госпіталізували. Жінку звуть Ольга, напад стався після того, як вона відвела дитину в садок, дізнався radiotrek.rv.ua.

За його даними, медики знайшли на спині постраждалої три непроникні ножових поранення. Після інциденту жінка була при свідомості. Медики надали їй допомогу та відвезли до лікарні.

Як інформує ITV media group з власних джерел, хлопці виросли у справжній династії медиків. Бабуся працює у лікарні одного з колишніх районних центрів, мама – у медзакладі Рівного. Батько хлопців – лікар-травматолог. Він не лише допомагав людям у білому халаті, а й захищав нашу країну у російсько-українській війні на сході.

Зараз батьки у шоковому стані. Спілкуватися із пресою поки не готові. Адже самі не розуміють, як могло статися, що хлопці підуть на такий вчинок.

Стало також відомо і про стан постраждалої.

Як інформує ITV media group, рівнянка, на яку напали підлітки з ножем, – у стресовому стані.

«Пацієнтка взята в операційну, де проведено ревізію ран, встановлено непроникний характер поранень і проведено зупинку кровотечі. Наразі пацієнтка з діагнозом множинні непроникаючі поранення грудної клітки знаходиться в палаті інтенсивної терапії відділення торакальної хірургії. Пацієнтка в стані середньої важкості, наразі загрози її життю немає. Є чотири поранення колото-різаного характеру на грудній клітці. Два з них досить глибокі, які потребували досить серйозного оперативного втручання, інші два не несуть загрози. Пацієнтка знаходяться в стані психологічного стресу, шоку. Розповідає, що отримала поранення від двох невідомих», – повідомив торакальний хірург обласної клінічної лікарні Віктор Мулярчук.

Раніше стало відомо, що вранці 31 серпня в Рівному двоє 15-річних рідних братів-близнюків напали на 42-річну жінку на вул. Чорновола недалеко від дитячого майданчика. Один з хлопців завдав жінці кілька ударів ножем у спину. Потім зловмисники втекли, їх знайшли вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
##Монархіст Показати IP 31 Серпня 2021 20:03
Нащо ушльопкам морди замазувати?
Анонім до ##Монархіст Показати IP 1 Вересня 2021 20:39
Ще треба показати обличчя правоохоронців, які відкрили впровадження по статті ХУЛІГАНСТВО!!!
Дзвоніть на 102 Показати IP 31 Серпня 2021 20:48
Я гадаю, що по цих близнюках-бандюганах, хоча вони ще неповнолітні давно плаче виправна колонія. Шасливої дороги хлопці!!! Там вам буде краще.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 31 Серпня 2021 20:50
Бидло є бидло, і батьки їх нічим не краще, якщо у такій сім'ї росте ось такий генофонд України.
В. Показати IP 31 Серпня 2021 22:00
Пофиг с какой они семи.в колонию на перевоспитание.
12 Показати IP 31 Серпня 2021 22:20
батько - атовець.. значить гон...ів відмажуть
123 до 12 Показати IP 1 Вересня 2021 10:14
Ви щось путаєте, у нас відмазують чинуш, бізнесменів і теперішніх слуг. А у вас якийсь системний глюк.
Вася до 123 Показати IP 1 Вересня 2021 14:45
У нас "відмазують" всіх у кого є гроші.
потребление Показати IP 31 Серпня 2021 22:34
наше больное общество...
Лавр Показати IP 31 Серпня 2021 22:56
Що ж там у сім"ї робиться, що діти з ножем на людей кидаються?
Гоша Показати IP 31 Серпня 2021 23:30
В расход их,все равно уже толку не будет....
Анна Показати IP 1 Вересня 2021 07:18
Які синочки такі медики
Гаврило до Анна Показати IP 1 Вересня 2021 10:15
Ви мелете якусь дурню, значить по вашій логіці, і мама ваша така ж пришелепкувата.
777 Показати IP 1 Вересня 2021 10:12
А при каких делах тут папа.доблестный воин ато?
Антон до 777 Показати IP 1 Вересня 2021 12:12
Он врач.
Вася Показати IP 1 Вересня 2021 14:51
Класно в нас все відбувається, порізав людину, залившивши людину в небезпеці, один йде по статті, як свідок, другий просто, як хуліганство, а не замах на вбивство. Тепер питання до батьків та правоохоронних органів, скільки коштує життя рівнян? Просто так вийшло, що ці два придурки не знали про камери, а якщо наступного разу (а скоріше за все він буде) людина не дай бог помре, то що тоді? Батьки лікарі, дуже класно виходить сини калічать, батьки лікують. Невже вам не вистає роботи? От чесно, я розумію, що є багато адвокатів,які за гроші вас з будь-якої *опи витягнуть але все таки не страшно, що завтра вони вирішать "перевірити", як помирають люди на ваших близьких? ЯК МОЖНА ПЕРЕВАЛІФІКУВАТИ ЯВНИЙ ЗАМАХ НА ВБИВСТВО на хуліганство, до якого готувались? Цікаво що за заборонені фільми? Мільйони людей грають в ігри та дивляться фільми але не всі кончені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus