USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Нововолинська на жінку напали безпритульні пси

11 Липня 2018 18:52
У центрі Нововолинська, біля Алеї Героїв, 10 липня близько 12 години на жінку зненацька накинулася собака та роздерла ногу. Постраждалу забрали до лікарні для надання медичної допомоги, інформує БУГ.

Як розповідає Наталія, яка постраждала від нападу собаки вона спокійно йшла зі сторони супермаркету «Вопак», не бігла, нічим не махала. Зграя псів в цей момент лежали на траві під ялинкою. Чорна собака зненацька вибігла та вкусила. За нею побігли ще дві, жінка відігнала псів сумкою.

На місце викликали «швидку» для надання медичної допомоги та забрали жінку до НЦМЛ, де хірург наклав кілька швів. Також було зроблене щеплення. Жінці тепер тяжко ступати на ногу. Рана глибока, сантиметрів 10 завдовжки.

На тому місці постійно гуляє та сама зграя собак, сплять вони під сходами магазинів, які розташовані поблизу або на траві, біля лавок на алеї, в дворах прилеглих будинків.

Кажуть, що саме цей чорний пес часто кусає людей. Він має на вусі кліпсу, що означає, що він стерилізований.

У ВУКГ Нововолинська складений договір із КП «Ласка», яке знаходиться в Луцьку. Приїжджають вони десь раз на місяць, виловлюють собак, стерилізують, одягають кліпси і повертають назад в місто. За одного пса платять до 900 гривень.

Однак проконтролювати скільки собак вивозять з міста і скільки назад привозять неможливо. Як і те, як здійснюють стерилізацію. Для безпритульних тварин важливо, щоб операція проходила таким чином, коли статеві залози видаляються повністю. В такому випадку самки перестануть збирати біля себе «кавалерів» і ходити зграями, ну і звичайно, не будуть розмножуватися, що дуже важливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Липня 2018 19:13
В нашому Новiку зграi диких собак то бiда. Причому в самому центрi мicта собаки живут та риють ями на квiтнику бiля пам'ятника Кобзарю. Нападають на людей. Особливо страшно за дiточок. Десь тиждень тому, вечером кум iхав ровером з роботи, то на нього накинулася велика чорна собака та порвала куму штанi. Хай вже начальство вже шось зробить з тими злими псами бо дочекаемося лиха коли загризуть на смерть в самому центрi Нововолинська!
Українець до АНАТОЛЬ_ Показати IP 12 Липня 2018 00:51
А чого ти не в шоці з цього, брате мій?
123ЙО Показати IP 11 Липня 2018 19:17
НАКАЗАТИ !!! НАКАЗАТИ ЦЮ НЕГІДНУ ЖІНКУ , БО НАВІЩО ВОНА СОБАЧОК ДРАТУЄ, ХОДИТЬ ТАМ ДЕ НЕ ПОТРІБНО!!! НАКАЗАТИ, а якщо хтось здичавілу собаку троне, ТАК ПІД СУД ЙОГО, ПІД СУД ПАСКУДУ! СОБАКИ МАЮТЬ ПРАВО ЖЕРТИ ЛЮДЕЙ, МАЮТЬ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus