USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Брюсу Віллісу діагностували деменцію

17 Лютого 2023 22:58
Родина Брюса Вілліса повідомила, що 67-річному голлівудському актору лікарі діагностували лобно-скроневу деменцію.

У заяві сім’ї зазначається, що афазія Вілліса, яку йому діагностували навесні 2022 року, прогресувала, і «тепер ми маємо більш конкретний діагноз».

«На жаль, проблеми зі спілкуванням є лише одним із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча це боляче, нарешті отримати чіткий діагноз – це полегшення», – йдеться в заяві.

Родина актора відзначає, що сьогодні не існує засобів для лікування цієї хвороби, однак сподівається, «що це може змінитися в наступні роки».

Також сім’я Вілліса подякувала шанувальникам актора за «вилив любові та співчуття».

Наприкінці березня 2022 року стало відомо, що Брюс Вілліс, який зіграв у десятках популярних бойовиків, залишить акторську кар’єру через те, що йому діагностували афазію – мовний розлад, спричинений пошкодженням мозку, яке впливає на здатність людини спілкуватися.

Брюс Вілліс народився 1955 року на військовій базі США в Німеччині. Він навчався драми у Коледжі Штату в Монклері, але швидко покинув його і перебрався до Нью-Йорку.

Відомим актор став після участі в телесеріалі «Детективне агентство «Місячне сяйво»». У 1988 році він знявся в бойовику «Міцний горішок», який приніс йому світову популярність. Також Вілліс відомий за ролями у фільмах «П’ятий елемент», «Меркурій в небезпеці», «Кримінальне чтиво», «Шосте чуття» тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus