USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зірковий актор Брюс Вілліс завершив кар'єру через хворобу

30 Березня 2022 22:36
Знаменитий голлівудський актор Брюс Вілліс завершує кар’єру через діагностовану деменцію.

Про це повідомила його колишня дружина актриса Демі Мур, передає УНІАН.

З її слів, Брюс відчуває деякі проблеми зі здоров’ям, і нещодавно у нього була діагностована афазія, яка викликає розлад мови.

«Брюс відмовляється від кар’єри, яка так багато для нього значила. Це дійсно складний час для нашої сім’ї, і ми дуже вдячні вам за вашу незмінну любов, співчуття і підтримку», – написала Мур.

Акторові нещодавно виповнилося 67 років. У кіно почав зніматися в 1980 році. Широку популярність він отримав завдяки серіалу «Детективне агентство «Місячне світло» і серії фільмів «Міцний горішок».

Також Вілліс грав головні ролі в блокбастерах «П’ятий елемент» і «Армагеддон». Крім того, актор виступав як виконавець блюзу. У нього вийшли два альбоми в 1980 роках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus