USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бруківка, освітлення, дитмайданчик: як ремонтуватимуть луцькі двори

5 Вересня 2017 07:20
З наступного тижня розпочнуться ремонтні роботи на прибудинковій території по вулиці Наливайка. Перед цим мешканцям презентували проект робіт, в якому врахували їх побажання щодо благоустрою дворів.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради

4 вересня відбулися збори мешканців будинків, що знаходяться за адресою вулиця Наливайка 10, 10а, 12. Їх ініціатором став депутат міської ради, що вибраний по цьому округу, Юрій Безпятко.

У зустрічі взяли участь перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, депутати міської ради Юрій Безпятко та Сергій Балицький, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

Юрій Безпятко розповів, що звертався до міської ради з проханням відремонтувати двори, і на даний момент вони вже затверджені в плані капітальних ремонтів. Наразі завершується процедура державних закупівель, тож найближчим часом ремонтні роботи розпочнуться.

Юрій Крась зазначив, що всі побажання мешканців були враховані: пандуси, «лежачий поліцейський», «кишеньки» для парковки, пішохідні доріжки. Весь двір, проїжджу частину та тротуари викладуть бруківкою. У дворі облаштують парковку, повністю оновлять освітлення та дитячий майданчик, вмонтують нові лавки.

Ігор Поліщук повідомив, що через два місяці двір капітально відремонтують. Він також зазначив, що вкладання бруківки, а не асфальтового покриття, є найкращим варіантом, адже при однаковій вартості бруківка є більш універсальною. Приміром, під час прориву мережі її можна розібрати в необхідному місці, а потім покласти назад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2017 22:35
Той двір у ненайгірншому стані. Шановні журналісти, зазерніть якось у двір на Привокзальній 1. Хоча б коли ітимете по мосту на Перемоги. Окрім того що асфальту майже не залишилось, заїзду в цей двір ніколи не було, суцільна багнюка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus