USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Британська розвідка: Путін не наважиться оголосити мобілізацію до президентських виборів у Росії

10 Жовтня 2023 11:10
До президентських виборів у березні наступного року на території Росії ще одна мобілізація є малоймовірною. Кремль уникатиме непопулярних рішень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter .

Як зазначається у звіті, президентські вибори в Росії відбудуться 17 березня 2024 року. Президент Росії Володимир Путін майже напевно знову балотуватиметься, незважаючи на те, що ще публічно не оголосив про свій намір зробити це. Є припущення, що передвиборча кампанія Путіна неофіційно розпочнеться у листопаді 2023 року.

«Хоча вибори в Росії зазнають втручання та контролю з боку Кремля, вони залишаються основним інструментом політичної легітимації», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У ГУР повідомили, скільки людей Росія примусово мобілізувала на окупованих територіях України

За даними британської розвідки, майже напевно передвиборча кампанія Путіна буде зосереджена на темі Росії як окремої цивілізації, яка потребує захисту від зовнішніх ворогів. Цей наратив часто використовується для виправдання дій держави та консолідації влади Путіна.

«Напередодні виборів Кремль майже напевно прагнутиме звести до мінімуму непопулярні політичні кроки. Тому вкрай малоймовірно, що якусь подальшу хвилю мобілізації буде реалізовано до президентських виборів у березні 2024 року», – зазначають у Міноборони Британії.

Як зазначала британська розвідка раніше, Росія готується до багатьох років війни проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2023 13:46
Так вже ж оголошена, і не одна мобілізація піда*ів? Про що стаття і новина?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus